Artikelpromotie
Image default
Management

Engineering business management

De Master of Science (Engineering Business Management) is een geïntegreerd programma dat essentiële management- en bedrijfsvaardigheden biedt, evenals in technologie en operations, en mogelijkheden voor verdere actualisering en vergroting van kennis in engineering. Dit programma richt zich op de toepassing van kennis, zodat deelnemers direct kunnen bijdragen in het toevoegen van waarden aan hun werkgevers specifiek, en aan de industrie in het algemeen.

 

Het MEBM-programma wordt uitgevoerd in modulaire modus, waarbij modules opeenvolgend worden genomen in plaats van gelijktijdig zoals in de traditionele uitvoering van masterprogramma’s. In totaal zijn 46 studiepunten vereist voor het afstuderen, bestaande uit 12 onderwezen modules van elk 3 studiepunten en een masterproject ter waarde van 10 studiepunten. De studieduur is 1½ jaar bij voltijdse en 2 jaar bij deeltijdse studie. Dit programma is bedoeld om werkende professionals in de techniek en andere beroepen in engineering of technologie gebaseerde organisaties voor te bereiden op de overgang naar senior executive posities of engineering (of andere professionele) managementfuncties en voor te bereiden op een leven lang leren.

 

PROGRAMMADOELSTELLINGEN & UITKOMSTEN

Afgestudeerden produceren die in staat zijn om:

 

Om te verspreiden en toe te passen van de kennis in engineering business management door het verhogen van de toegevoegde waarde, alsmede bij te dragen aan het succes van een organisatie.

Om effectief te communiceren en in staat zijn om professioneel te werken en te discussiëren in een team.

Om een verantwoordelijk leider die zich bewust zijn van mondiale vraagstukken en omgaan met het effectief, innovatief en ethisch.

Om de huidige kennis van engineering business management als geheel aan te passen en in staat om voortdurend de relevante kennis te ontwikkelen.

Programma resultaten

 

Integreer geavanceerde engineering business management kennis in het beheer van de werking en het management kwesties.

Formuleren en ontwikkelen van onderzoek bekwaam in engineering business management.

Evalueer problemen kritisch en stel passende oplossingen voor.

Communiceer effectief tussen belanghebbenden en collega’s.

Demonstreer ethische waarden en professionaliteit in de uitvoering van taken en verantwoordelijkheden.

Organiseren en toepassen van hedendaagse kennis in engineering business management.

Demonstreer managementvaardigheden en identificeer zakelijke kansen.

 

MOGELIJKHEID TOT DUBBELE MASTEROPLEIDING

INTERNATIONALE DUBBELE MASTERS PROGRAMMA IN ENGINEERING BUSINESS MANAGEMENT (UTM) EN MASTER IN BUSINESS ADMINISTRATION (MEIJI UNIVERSITEIT)

 

De Double Masters met MEIJI University Japan is het eerste gezamenlijke programma tussen Razak Faculty of Technology and Informatics en een Japanse universiteit en wordt alleen aangeboden aan Maleisische studenten die zijn ingeschreven voor MSc (EBM).  Dit programma biedt de mogelijkheid voor deelnemers die tegelijkertijd een dubbele master in Engineering Business Management (EBM) en Master in Business Administration (MBA) willen nastreven. Deelnemers kunnen zich inschrijven bij het EBM-programma en de studiepunten kunnen worden overgedragen aan het Meiji MBA-programma. UTM zal een Master in Engineering Business Management toekennen en Meiji University zal een MBA toekennen. Deelnemers aan het EBM-programma van de Razak Faculty of Technology and Informatics moeten tijdens de studieperiode ten minste één keer, gedurende minimaal twee weken, naar Meiji University komen voor project-/thesisbegeleiding en zich voor ten minste één MBA-keuzevak inschrijven. De andere keuzevakken kunnen worden gevolgd aan de Universiteit van Meiji of aan de Razak Faculteit voor Technologie en Informatica, onder leiding van personeel van de Universiteit van Meiji. Er zullen ook deelnemers van de Universiteit van Meiji naar Maleisië komen om zich samen met andere deelnemers in te schrijven voor EBM-modules.

 

Het UTM-Meiji Double Masters Programme biedt alle deelnemers een unieke kans om kennis te maken met de opleidingen van twee landen. Als vooraanstaande universiteiten in beide landen, biedt dit programma de deelnemers de speciale vaardigheden om uitdagingen in het bedrijfsleven en techniek aan te gaan en de capaciteiten in besluitvorming en strategische planning te verbeteren. Het aantal toelatingen tot het dubbele masterprogramma is afhankelijk van het slagen voor het interview en de goedkeuring van de Universiteit Meiji. De Universiteit van Meiji behoudt zich het recht voor om het aantal EBM-deelnemers dat zich voor haar MBA-programma inschrijft om administratieve redenen te beperken.

 

Voor degenen die zich wensen in te schrijven voor het dubbele masterprogramma, bedraagt het inschrijfgeld extra RM10,000 van het normale inschrijfgeld voor MEBM, en is exclusief accommodatie, reiskosten, voedsel, lesmateriaal en andere kosten terwijl men in Japan is (de minimale geschatte kosten zijn RM6,000 – deze waarde varieert afhankelijk van de wisselkoers).


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/