Artikelpromotie
Image default
Meubels

Op Zoek naar een eikenhouten tafel?

Kom dan eens langs bij de mooiste eikenhouten tafel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van eikenhouten tafels. Maar maken we ze ook en kopen we oude tafels in om ze een nieuw leven in te blazen. Wij geven u een eerlijke vergoeding voor u tafel, alleen houden daarbij wel rekening met de kosten die we moeten maken om ze te maken. We moeten er natuurlijk wel iets op verdienen. Deze tafels kunnen bijvoorbeeld worden verkocht aan gezinnen met niet zoveel geld.

Ons assortiment eikenhouten tafels

We verkopen veel eikenhouten tafels met vaste maten, dit is per tafel verschillend. We maken eettafels maar ook tafels voor in de woonkamer. Maar u kunt bij ons ook tafels op maat laten maken, u kiest de gewenste tafel uit de showroom en wij maken hem in de juiste maat. Dit kost wel wat meer, dan kunt u er ook voor kiezen uw tafel zelf samen te stellen. We verkopen ook veel tafels met metalen poten voor een industriële look. Ook deze poten kunnen we op maat maken en zijn erg populair. 

U eikenhouten tafel een nieuw leven geven

Niet tevreden met uw huidige eikenhouten tafel? Geen probleem naast het maken van eikenhouten tafels restaureren en repareren we ze ook. En zorgen we ervoor dat ze er weer als nieuw uit zien. Zo kunt u bij ons je tafel ook laten scheuren om ze op deze manier weer een nieuwe uitstraling te geven. Indien u er ook een andere kleur op wil kunt hem dan ook meteen laten spuiten. Daarnaast vullen wij ook beschadigingen op en is er van de oude beschadiging vrijwel niks meer te zien. Indien u het blad wel mooi vindt kunt er bij ons ook ander poten onder laten zetten, zoals een metalen constructie die erg populair is tegenwoordig. Dit scheelt is goedkoper dan het kopen van een nieuwe tafel. Mocht u niet zoveel te besteden hebben.