Artikelpromotie
Image default
Woning en Tuin

Antislip trap tape is de oplossing voor veel onveilige situaties

Je kent  ze wel die woningbouw trappen die super steil zijn. Als je klein behuisd bent dan zijn daarin de trappen vaak super steil en moeilijk te belopen. Van ellende loop je de trap maar achterwaarts naar beneden, of koop je antislip sokken om het uitglijden te voorkomen. Echt ideaal is dat natuurlijk niet , maar vallen van de trap ja daar zit je niet op te wachten. Jaarlijks gebeuren er veel ongelukken door dit soort steilen trappen. Menig kind beland met een gebroken arm of schouder in het ziekenhuis. Wil je de trap een flink stuk veiliger maken, dan is er tegenwoordig een anti slip strip leverbaar die speciaal voor trappen wordt gemaakt.

Je kunt deze eenvoudig mooi recht plakken op iedere  traptrede. De strip is lekker breedt en 2 mm dik waardoor de levensduur zelfs met schoenen belopen een stuk langer is dan de traditionele tapes die je bij iedere bouwmarkt wel kunt kopen. Aan de achterzijde van de plakstrip zit een zelfklevende laag die geschikt is voor de meeste harde ondergronden zoals beton, hout, natuursteen en metaal, zelfs op glas is deze antislip tape goed vast te plakken. Door deze dikte van de strip is hij makkelijk aan te brengen en hoef je niet super handig te zijn om dit klusje te klaren.  De antislip strippen zijn er in 5 moderne kleuren zodat ze op iedere trap wel toepasbaar zijn.

Heb je de trap weer opgeknapt en wil je hem gelijk een stuk meer veiligheid geven dan is dat goed te doen met dit product. Je kan de strip online bestellen in de webshop www.antisliprubbertape.com. binnen enkele dagen wordt de strip in de brievenbus bezorgt.

 

http://www.antisliprubbertape.com