Artikelpromotie
Image default
Woning en Tuin

Automatische schuifdeuren voor voetgangers

Er zijn automatische deuren voor elke toepassing, zowel voor voertuigen (denk aan garagedeuren en toegangspoorten) als voor voetgangers (zoals automatische draai- en schuifdeuren).

Automatische schuifdeuren voor elke ruimte

Automatische schuifdeuren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Vaak zijn ze van (gewapend) glas, maar je kunt ze ook metalen schuifdeuren laten installeren. Omdat de ruimte soms beperkt is, behoren ook telescopische schuifdeuren tot de mogelijkheden. Door de grote variatie automatische schuifdeuren vinden ze inmiddels toepassing in winkels, kantoorpanden, medische instellingen en in het openbaar vervoer.

Automatische schuifdeuren openen op het juiste moment

De automatische schuifdeuren van www.automatischedeuren24.nl openen op het juiste moment. Dankzij een breed assortiment aan sensoren en toegangscontrolesystemen zorgt u dat de automatische schuifdeuren iedereen gemakkelijk toegang tot uw pand geven. Wilt u voorkomen dat onbevoegden binnenkomen? Dan rusten we de automatische schuifdeuren uit met een systeem waarmee de deuren of afstand bedienbaar worden, of we koppelen de toegang aan een systeem van pasjes of tags.

Automatische schuifdeuren van topmerken

In de ruim 20 jaar dat wij ons bezig houden met automatische deuren hebben we gemerkt dat de topmerken niet voor niets topmerken zijn. Deuren van goedkopere aanbieders blijken meer onderhoud nodig te hebben en vergen meer onderhoud. Wij werken enkel met merken zoals Ditec en Erreka. Die samenwerking bevalt goed, en heeft ons een stevig inkoopvoordeel opgeleverd. Daardoor leveren wij de beste automatische schuifdeuren tegen een prijs die vaak lager ligt van de goedkopere merken.

Automatische schuifdeuren op maat

Wilt u automatische schuifdeuren die precies passen bij uw bedrijf? Wilt u dat deze zonder gedoe worden geïnstalleerd? En heeft u geen zin in een hoge rekening voor het onderhoud? Kom dan eens kennismaken met automatischedeuren24.nl.