Artikelpromotie
Image default
Woning en Tuin

Bomen kopen online

Ik ging laatst bomen kopen en vond zodoende de website van Van IJmeren. Daar zag ik dat zij een heel groot en breed assortiment hebben met verschillende soorten bomen. Wij laten momenteel onze tuin verbouwen en willen daarvoor graag ook hele mooie en kwalitatief hoogwaardige bomen kopen. Maar wij moeten wij dat doen? Want dit is de eerste keer dat wij onze tuin laten opknappen. Om die vraag beantwoord te krijgen zijn wij gaan zoeken op het internet naar een boomkwekerij.

Bij welke boomkwekerij bomen kopen?

Wij gingen dus zoeken waar wij bomen kopen gingen doen. En het viel ons op dat er veel boomkwekerijen in de buurt waren! Waren eentje in Kesteren. Namelijk Van IJmeren. Dat ligt hier niet heel ver van daar. En dus zijn wij eens gaan kijken naar de soorten bomen die zij in hun assortiment hebben. Wij zijn specifiek op zoek naar bolbomen. En die zagen wij al snel op de webshop voorbij komen. En ook daarbinnen hadden zij nog vele verschillende soorten. Ook nog met allerlei verschillende maten. Tot wel twee meter en 20 centimer hoog. En daarnaast een stamomtrek van tot wel 20 centimer dik.

Uiteindelijk hebben wij die dan ook besteld. En twee werkdagen later werden ze al bezorgd. Ze hadden ze namelijk nog op voorraad staan. En hebben ze vers gerooid waardoor ze hier direct gepoot konden worden en verder groeien.

De tuin

Onze tuin ziet er nu fantastisch uit. Onder andere door de bolbomen natuurlijk. En daar zijn wij hartstikke blij mee! Wij kunnen Van IJmeren dan dus ook van harte aanbevelen als je bomen wilt kopen en niet weet naar welke boomkwekerij je toe moet gaan.

Ken jij nog een goede boomkwekerij? Reageer dan onderaan dit artikel. Wij zullen binnenkort namelijk wel weer bomen gaan kopen. En in eerste instantie direct naar Van IJmeren gaan. Maar anders kan het uiteraard ook altijd naar een andere heel goede.