Artikelpromotie
Image default
Zakelijke dienstverlening

Online marketing

Online marketing is tegenwoordig heel belangrijk geworden voor alle mensen, dat las ik op de website van Doelbewust. Daarom ben ik dat ook gaan studeren. Ik ben nu bezig met mijn MBO niveau 4 en heb marketing en communicatie gekozen. Dit zijn twee van de belangrijke dingen binnen elk bedrijf en steeds veel mensen zijn daarmee bezig. Bovendien zijn marketing en communicatie alle twee heel breed en dus kan je alle kanten op als je afgestudeerd bent. Ik volg in ROC een sprint opleiding waarbij ik eerste jaar veel theorie kreeg on alles te kunnen snappen en leren. Daarna nu in mijn tweede jaar moest ik stage lopen. Een half jaar stage op praktijk op te bouwen en te leren hoe het in het echt gaat binnen bedrijfsleven. Na veel zoeken en moeite om een stageplaats te vinden, heb ik Doelbewust Online Marketing bureau gevonden.

Doelbewust online marketing bureau

In Veenendaal vond ik een stageplaats bij Doelbewust online marketing bureau. Zoals de naam het al zegt het was een bureau die bezig was met marketing en daarvan de online gedeelde. Ik vond het heel tof om daar stage te kunnen lopen, en was heel zenuwachtig voor mijn eerste dag. De medewerkers hebben 16 jaar ervaring met marketing. Naast de SEO werkzaamheden, dus zoekmachine optimalisatie en hoog in Google komen, maakt Doelbewust ook maatwerk websites. Hele mooie unieke websites die goed vindbaar zijn in Google door de hoge kwaliteit. De belangrijkste taak van mij tijdens mijn stage was zoekmachine optimalisatie. Dat houdt in dat ik klanten help om hoge posities in Google te halen, en goed vindbaar te zijn voor potentiele klanten. Aan de hand van verschillende zoekwoorden konden klanten goed scoren met relevante informatie op de website. Zo maken bedrijven meer omzet, omdat ze beter en door meer klanten worden gevonden.

Als jij graag met je bedrijf in de hoge posities van Google wilt komen en vindbaar wilt worden – neem vandaag nog contact met Doelbewust op!