Artikelpromotie
Image default
Zakelijke dienstverlening

Druk je eigen baliedisplay!

Wat zijn baliedisplays?

Baliedisplays zie je veel bij winkelketen, campings of VVV-kantoren. Ze staan vaak aan de zijkanten van bijvoorbeeld de kassa of op de receptie. Zo kunnen er mini producten gepromoot worden en eventueel verkocht worden. Maar ook kunnen er in baliedisplays juist folders aangeboden worden.

In winkels komt dit natuurlijk minder vaak voor dan bij VVV-kantoren, campings, zwembaden enzovoort. Folders en producten worden vaak gepromoot in een soort doosje of een trappetje gemaakt van karton. Hier kunnen dan de producten of folders in liggen of staan. Dus waar het product in gepromoot wordt heet een baliedisplay.

Baliedisplays drukken

Bedrijven doen vaak aan baliedisplays drukken, zo kan de naam van het bedrijf extra genoemd worden of juist een pakkende slogan die je kan overhalen om een product aan te schaffen. Maar ook een simpele tekst wordt er wel opgedrukt als ‘pak hier uw folder’. Baliedisplays drukken wordt gedaan om het product extra op te laten vallen, maar ook omdat dit mooier staat dan gewoon een kartonnen bakje met niks erop. Dan staat het toch wel professioneler als bedrijven baliedisplays drukken laten.

Materiaal

Naast dat er producten of folders in een baliedisplay zitten, kan het ook nog zo zijn dat het een kartonnen driehoek is waar bijvoorbeeld een bier of wijnkaart staat. Deze staat dan altijd standaard op de tafels om aan de gasten te kunnen laten zien. Natuurlijk hoeven niet alle displays van karton gemaakt zijn ondanks dat dit in veel gevallen wel zo is. Ook worden ze wel geplastificeerd als ze voor buiten gebruikt worden. Als een bepaald materiaal bij een bedrijf past waar ook een baliedisplay mee kan gemaakt worden zullen ze hier waarschijnlijk sneller voor kiezen. Ook zijn baliedisplays er wel van plastic en kunststof, zo zijn er nog veel materialen die gebruikt worden voor baliedisplays.

Maten en vormen

Baliedisplays zijn er in allemaal verschillende maten en vormen. Zoals al eerder genoemd kan het dus zo zijn dat ze op een bakje lijken of op een trappetje lijken ook kan het schuin aflopen of juist oplopen. Als er producten in de displays staan zitten er ook vaak voorgevormde gaten in waar de producten extra stevig in kunnen staan en dus niet snel kunnen vallen. Als er in een drogisterij een nieuw product is of nieuwe geur is dan staan er op verschillende plekken in de winkel een display met daarop de geur of het product om hem te proberen en dus proberen ze je zo over te halen om het product aan te schaffen.

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/toonbankdisplays-drukken