Artikelpromotie
Image default
Zakelijke dienstverlening

Enveloppen

Versturen

Wat heeft u nodig om een brief of iets anders te versturen? Een envelop natuurlijk. Enveloppen beschermen vooral brieven, maar dat hoeft niet altijd. Zo beschermen ze ook bijvoorbeeld kleding, make-up, ubs-sticks etc..

Vensterenveloppen

Een envelop vindt u in verschillende maten, vormen en groottes. Zo heeft u ook een envelop met vensterenveloppen. Ook daar zit een verschil in. Er bestaan enveloppen met een doorzichtige venster aan de rechterkant, maar ook aan de linkerkant. U kan er zelf voor kiezen aan welk kant u het venster wil hebben. Het venster zorgt er voor dat u weet voor wie de envelop bedoeld is. Dit is handig voor u, maar ook bijvoorbeeld voor de postbode. Die bezorgt dagelijks post. Een postbode mag natuurlijk niet in de enveloppen kijken, door middel van het venstertje weet de postbode waar de envelop naar toe moet.

Gebruik

U hoeft geen bepaalde functie te hebben om vensterenveloppen te gebruiken. Als u staat ingeschreven bij de gemeente, dan is het vrijwel standaard dat u dan enveloppen ontvangt. Van de verzekering, bank, gemeente, school etc. Noem maar op. Maar u krijgt niet alleen van instanties brieven. Ook van winkels bijvoorbeeld, zij kunnen u een envelop met korting sturen of met een tester van hun nieuwe product. Ook kunt u zelf een envelop versturen. U kunt uw enveloppen naar een postbus brengen, naar een postkantoor of met uw eigen handen de envelop naar de ontvanger brengen.

Binnenkant

Vensterenveloppen worden vooral gebruikt doordat men het venstertje erg handig vind. Maar ook omdat de vensterenveloppen anders zijn dan normale enveloppen. De binnenkant heeft een speciale voering, omdat vensterenveloppen vooral worden gebruikt voor zakelijke brieven. Daarvan is de inhoud vaak privé en mag dat ook niet beschadigd raken. De meeste enveloppen zijn blanco. Maar u kunt ze ook in kleur krijgen en met uw eigen logo of een stempel.

Waar vindt u ze?

U kunt de enveloppen overal vinden. Zo kunt u ze op het internet bestellen en worden ze tussen één á drie werkdagen bezorgd. Maar als u niet van online bestellen houdt, kunt u ze natuurlijk ook gewoon bij de winkel halen. Bedrijven halen hun enveloppen vooral bij een groothandel, omdat u ze daar in grote aantallen kunt kopen.

 

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/enveloppen-bedrukken/