Artikelpromotie
Image default
Woning en Tuin

Makelaar Veenendaal

Even geleden waren wij op zoek naar een makelaar Veenendaal en vonden wij de website van Ditters. Momenteel zijn wij woonachtig in Ede, maar willen graag verhuizen naar Veenendaal. Wij zijn dus op zoek naar een huis kopen in Veenendaal en zoeken hierbij ook een makelaar. In dit blogje leg ik graag uit op welk bedrijf de keuze is gevallen en of dat wij een mooi huis hebben kunnen vinden.

Googelen op makelaar Veenendaal

Om een goede makelaar Veenendaal te vinden, zijn wij gaan Googelen. ‘Wij’ zijn trouwens mijn vrouw en ik. Samen wonen wij in een appartement in Rhenen. Maar graag willen wij naar een ‘echt’ huis gaan verhuizen. En het liefst dus in Veenendaal. Al gauw vonden wij in de zoekmachine Ditters Makelaars Veenendaal. We besloten om op de website te gaan kijken en dit zag er allemaal erg goed. Ook hebben zij een zoekfunctie waarin ik precies onze criteria kon selecteren. Bijvoorbeeld het woonoppervlak en de prijs die wij ervoor over hebben. Van- tot. Wij zagen direct een heel leuk huis. Precies zoals wij het voor ogen hebben!

Daarom hebben wij contact opgenomen met Ditters Makelaars. Wij kregen een heel vriendelijk klinkende persoon aan de lijn. Vervolgens hebben wij ons verhaal aan hem verteld en dat wij een huis van hun op oog hebben.

Kijken

Hij bood ons dan ook aan om een keer langs te komen bij dit huis, zodat wij hierin mochten komen kijken. En dit kon al aankomende zaterdag! Zo gezegd zo gedaan. We zijn naar het huis gegaan en Ditters Makelaar Veenendaal was er al. We hebben binnen een kijkje genomen en dit zag er allemaal erg goed uit. En allemaal binnen ons budget!

Uiteindelijk hebben wij besloten om het huis te kopen. Ook met behulp van Ditters Makelaars voor de hypotheek etc. Daarom raden wij deze makelaardij echt aan!