Artikelpromotie
Image default
Woning en Tuin

Mijn huis verkopen en terughuren

Laatste hoorde ik iemand het hebben over je huis verkopen en terughuren bij Thuisborg. Je kunt dan namelijk je woning verkopen aan een investeerder. En die verhuurt het op zijn beurt terug aan jou. Daardoor kun je in je dezelfde woning blijven leven. En natuurlijk in de buurt waar je waarschijnlijk al vele jaren woont. Dit vond ik allemaal heel erg interessant klinken. Met name omdat wij al op leeftijd zijn en nog een laatste wens hebben. Maar dan hebben wij dan natuurlijk wel het geld voor nodig. Echter zit dat voor een groot deel in ons huis. Best zonde eigenlijk… Daarom hebben we ervoor gekozen om contact op te nemen met Thuisborg.

Huis verkopen en terughuren

Op de website van Thuisborg las ik nog wat meer over het huis verkopen en terughuren. En vervolgens heb ik hen opgebeld om te horen wat zij voor ons konden betekenen. Daarbij gaf diegene aan dat helaas niet ieder huis in aanmerking komt voor het verzilverd wonen. Want, zo gaf hij aan, zij moeten de woning ook nog aan een investeerder moeten kunnen verkopen. En die moet er uiteraard wel wat in zien. Want uiteindelijk verdient hij er ook aan. En dat is niet mogelijk met een oud huis wat niet goed is bijgehouden etc. Daarom stelde hij dan ook voor om een afspraak in te plannen zodat er iemand van Thuisborg langs kwam om vervolgens te beoordelen of dat mijn huis daar goed genoeg voor was of niet.

Afspraak met Thuisborg

De week daarop kwamen ze van Thuisborg al langs. En daarbij gaven ze bij aankomst direct aan dat de woning in een goede buurt staat. Dat was in ieder geval al een pluspunt! Vervolgens vonden ze alles van de binnenkant er ook heel goed uit zien. En dus hebben ze na overleg mijn huis op hun website voor de investeerders gezet. Al gauw was er iemand die daar interesse in had! En dus is mijn huis verkocht en heb ik het terug gehuurd. En woon ik nog lekker in hetzelfde huis.