Artikelpromotie
Image default
Woning en Tuin

Design tv wandmeubels

De tv heeft een prominente plek in onze woonkamer gekregen. We besteden heel wat tijd rond de tv, soundbar of video game console. Geluid en beeld worden steeds van grotere kwaliteit en beeldschermen worden steeds breder. Daar past een uiterst verfijnd en afgewerkt designmeubel bij, vinden wij als makers van moderne tv wandmeubels van topkwaliteit.

Met een tv wandmeubel van Spectral integreert u audiovisuele apparatuur in het interieur van uw woon- of zitkamer op een natuurlijke en slimme wijze. Techniek en stijl gaan hand in hand in onze ontwerpen. Onze tv wandmeubels vloeien mooi door in een elegant interieur en valt door zijn design heel fijn op. Wij hechten veel waarde aan hoogwaardige materialen, een goede afwerking, duurzame producten en een veel gebruiksgemak. De meubels kunnen ook zwevend gemonteerd worden aan de wand. U hoeft hiervoor weinig kluservaring te hebben.

Onze producten worden met veel aandacht en vakmanschap geproduceerd. Bij een moderne inrichting hoort een modern tv wandmeubel dat tevens kabels wegwerkt uit het zicht. Het is onze taak te zorgen voor hoogwaardige en moderne tv wandmeubels die ook een speciale touch hebben. Wij doen dit door diverse hoogtes, breedtes en dieptes aan te brengen in de ontwerpen. Kasten, deuren en knoppen zijn in diverse kleuren leverbaar. Onze ontwerpen zijn vernieuwend en vind u nergens anders. Dat maakt onze ontwerpen persoonlijk. Wij leveren tv wandmeubels die passen in elk interieur en binnen elke woonstijl. Ons assortiment is heel breed en desgewenst ook op aanvraag uit te breiden. Wij leveren maatwerk en modulaire delen. Combineren was nog nooit zo makkelijk geweest. Kom snel een kijkje nemen in onze showroom onder het genot van een heerlijk kopje koffie