Artikelpromotie
Image default
Winkelen

Smart home, de toekomst is hier

Domotica is hot. Het is het toepassen van elektronica en huisnetwerken ten behoeve van de automatisering van processen in en om een woning. Huizen worden dus steeds slimmer. Elke dag horen we over nieuwe apparaten die onze woningen comfortabeler, veiliger of gewoonweg cooler maken. Of het nu gaat om een slimme ijskast die weet wanneer hij aangevuld moet worden, verlichting die automatische inschakelt of de deur die zich achter u vergrendelt zonder een sleutel te gebruiken, het is verbazingwekkend wat domotica kan doen. Maar hoe implementeert u slimme oplossingen in huis? En welke zijn nou echt waardevol? Wij zijn op de hoogte van alle updates, trends en ontwikkelingen in de domotica. Lees verder om huisautomatisering te verkennen.

Een veilig huis

Het grootste voordeel van de geavanceerde beveiligingssystemen die tegenwoordig beschikbaar zijn is dat ze u externe toegang geven, wat betekent dat u de beveiliging kunt regelen, ongeacht of u thuis bent of niet. Of u nu liever een smartphone, een tablet of computer gebruikt, de opties zijn eindeloos. De slimme systemen kunnen u op de hoogte brengen als een deur niet vergrendeld is, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw eigendom altijd veilig is. U kunt het zelfs zo instellen dat de deuren op een bepaald moment worden vergrendeld, bijvoorbeeld als uw kind thuiskomt van school voordat u thuiskomt van uw werk en u ervoor wilt zorgen dat de deuren achter hen worden vergrendeld. Ook kan u de systemen aansluiten op een infrarood camera. Dit is een contactloos temperatuurmeetapparaat. Zo kunt u indringers zelfs in het donker spotten.

Een comfortabel huis

Vandaag de dag kunt u veel doen om uw huis zo comfortabel mogelijk te maken, ook op het gebied van temperatuur. Éen van deze oplossingen zijn de speciale radiatorknoppen. Via waterzijdig inregelen kunt u zorgen dat u niet in de kou komt te zitten. Uw cv-ketel werkt optimaal en alle ruimtes worden gelijkmatig warm. Dat betekent: minder stookkosten! Met deze eenmalige investering bespaart u tot 20% op uw verwarmingskosten. 

 

https://www.feenstra.com/