Artikelpromotie
Image default
Woning en Tuin

Gebruikte keukens

Gebruikte keukens kopen

Wanneer u minder budget heeft zijn Gebruikte keukens een goed alternatief voor een nieuwe keuken. Via deze manier is het toch mogelijk om een droomkeuken te kopen en tegelijkertijd duurzaam te consumeren. Bij Tweedehands keukenkwaliteit hebben we een groot assortiment als het gaat om gebruikte keukens. De keukens zijn geschikt voor een kleiner budget en beschikken over goede kwaliteit apparatuur en keukenkastjes. Er zijn altijd minimaal 25 keukens op voorraad om te bezichtigen. De showroom is geopend op dinsdag, zaterdag en zondag en doordeweeks te bezichtigen op afspraak. 

Gebruikte hoekkeukens 

De hoekkeuken in veruit de meest populaire keuken in Nederland en België. Door de keuken in een hoek te plaatsen benut je alle beschikbare ruimte die er is en heb je meer opbergruimte. Ook zijn de loopafstanden zo het korst en hoeft u niet om de keuken heen te lopen, wat bij een kookeiland wel het geval is. De gebruikte hoekkeukens van Tweedehands Keukenkwaliteit zijn van goede kwaliteit en beschikken over mooie inbouwapparatuur. 

Keukens bezichtigen

Op de website kunt u alle keukens zien die wij op dit moment in ons assortiment hebben. Bij de keukens staat alle informatie die u nodig heeft zoals de afmetingen, prijs, omschrijving en welke apparatuur in de keuken aanwezig is. Zodra u een keuken gezien heeft die volledig naar uw smaak is en in uw huidige keuken past qua afmetingen, dan kunt u de keuken bezichtigen in onze showroom. Het is ook mogelijk om een aanbetaling te doen en op die manier de keuken alvast te reserveren. Zo voorkomt u dat iemand anders er met uw droomkeuken vandoor gaat. 

Bekijk al onze gebruikte keukens op de website en neem gerust contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie over een bepaalde keuken of onze werkwijze. De keukens vindt u hier: https://tweedehandskeukenkwaliteit.nl/gebruikte-keukens/

 

https://tweedehandskeukenkwaliteit.nl/gebruikte-keukens/