Artikelpromotie
Image default
Woning en Tuin

Geef jouw toilet een nieuwe look

Het toilet is meestal de minst bijzondere ruimte van een huis. Soms vinden mensen het leuk om de ruimte eens onder handen te nemen en het een nieuwe look te geven. Dit kan een compleet nieuwe look zijn, voor als je écht iets anders wilt. Maar dit kan ook subtiel door wat kleine aanpassingen. Op een simpele manier kun je immers al een heel andere look voor jouw toiletruimte creëren. 3 tips om dit te doen hebben wij voor jou uitgeschreven.

Tip 1: plaats of vervang je fonteintje

Niet iedereen heeft een fontein op het toilet. Maar het kan toch heel handig zijn. Heb je dit nog niet? Plaats er dan een. Zo lijkt je toilet al wat meer aangekleed. Heb je wel al een fontein? Ga dan voor jezelf na of je de fontein mooi vindt en bij de ruimte en jouw huis vindt passen. Als je een meer modernere look in je huis hebt, plaats dan een strakke fontein. Een ronde fontein creëert namelijk een wat landelijkere look.

Tip 2: verf de muren

Een likje verf op de muren maakt al een wereld van verschil. Ga voor een lichte kleur om een open uitstraling in de toiletruimte te creëren. Ga daarentegen voor een wat donkerdere kleur als je de ruimte wat chiquer wilt aankleden. Zo kun je met kleur spelen om de ruimte naar jouw wens te maken.

Tip 3: plaats mozaiek tegels op het toilet

Om je toilet nog een andere look te geven én er een persoonlijke tint aan te geven kun je ook kiezen voor toilet mozaiek tegels. Toilet mozaiek tegels zijn er in veel verschillende kleuren, maten en soorten. Kies wat jij mooi vindt en creëer zo een sfeer in de toiletruimte die jij nog niet eerder had. Ook met de toilet tegels mozaiek kun je met kleur en soort spelen om een andere look te creëren.

https://www.topmozaiek24.nl/mozaiek-tegels-toilet/