Artikelpromotie
Image default
Woning en Tuin

Je trap kindvriendelijk maken

Antislip trap strip voor een kindvriendelijke trap

Heb je een trap die niet kind vriendelijk is, ben je bang dat je kind van de trap afvalt? Dan is er nu een rubber strip die je eenvoudig op iedere traptrede  kunt plakken en je traptreden zijn direct een flink stuk veiliger geworden.

Veel ongelukken gebeuren jaarlijks met kinderen die van de trap af vallen. Botbreuken en armen uit de kom, als je van de trap afvalt kom je vaak heel ongelukkig terecht. Zeker als de traptreden glad en smal zijn dan zit een ongelukje in een klein hoekje. Is jou dit al eens overkomen dan weet je wat een ellende dit geeft.

De antislip trap strip is speciaal ontwikkeld voor dit soort trappen. Ook als je de trap opnieuw hebt geschilderd dan kunnen de traptreden veradelijk glad zijn, deze antislip strip voor de trap is dan de beste oplossing.

De strip is super sterk en duurzaam en door iedereen makkelijk aan te brengen. In een paar dagen heb je de trap weer de optimale veiligheid gegeven.

De strip is online te bestellen bij antisliprubbertape.com in 8 moderne kleuren en in lengtes van 5 en 15 meter. 1 rol is vaak voldoende om je hele trap weer super veilig te maken.

 

 

http://www.antisliprubbertape.com