Artikelpromotie
Image default
Woning en Tuin

Latex spuiten in Utrecht

Latex spuiten in Utrecht 

De Kroon Latex Spuiten is uw specialist in latex spuiten Utrecht. Ons team voorziet uw wanden en plafonds in de meeste gevallen binnen één werkdag van kwaliteit latex spuitwerk. Wij leveren superstrak resultaat tegen een eerlijke prijs. Het wordt vooral interessant voor ruimtes vanaf 150m2, omdat het tijd bespaart ten opzichte van traditioneel rollen. Het mooie aan latex spuiten is dat vrijwel elke kleur latex mogelijk is en wij voorzien de muren en plafonds altijd van 2 lagen, waardoor het 100% dekkend is. 

Waarom latex spuiten Utrecht?

Vaak ligt de keuze tussen traditioneel rollen en het inhuren van een latex spuiter. De voordelen van latex spuiten zijn:

– Latex spuiten is sneller dan traditioneel rollen

– Meestal zijn de klussen binnen 1 dag gedaan

– Het resultaat is egaal en strak

– Latex zorgt ervoor dat het direct dekkend is en na verloop van tijd niet verkleurt

– Latex spuiten is goedkoper dan traditioneel rollen omdat het sneller klaar is 

De Kroon Latex spuiten

Als u op zoek bent naar een ervaringsdeskundige op het gebied van latex spuiten dan bent u bij de Kroon Latex Spuiten aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in Nederland en België zijn wij uw partner in Latex spuiten. 

Voordat wij beginnen aan een klus komen wij eerst vrijblijvend naar de ruimte kijken en zullen op basis hiervan een vrijblijvende offerte maken. Na akkoord op de offerte worden op de dag zelf alle inwendige naden afgekit, zodat we kunnen zorgen voor een egaal eindresultaat. Onze prijzen zijn inclusief, voorrijkosten, advies, het bewerken van kleine oneffenheden, afplakken, de voorstrijk en A-merk latexverf. Op onze website kunt u meer informatie vinden onder de diensten en ook kunt u alle opgeleverde projecten zien voor voorbeelden. De reviews van tevreden klanten zijn ook terug te lezen op de website. Maak eenvoudig een afspraak voor een vrijblijvende afspraak. 

 

 

https://www.dekroonlatexspuiten.com/