Artikelpromotie
Image default
Winkelen

Moeder dochter jurk

Moeder dochter jurk

Als je op zoek bent naar moeder dochter jurk om te dragen met je dochter dan ben je bij Marble Berriez aan het juiste adres! Hoe leuk is het om met je dochter te flaneren in bijpassende jurken. De jurken van Marble Berriez zijn naast fashionable ook duurzaam, omdat deze van Tencel gemaakt worden. Met onze duurzame jurken maak je een goede keuze en draag je jouw steentje bij aan een betere planeet. De duurzame jurken zijn er in verschillende prints met bijpassende jurk voor je mini me. 

Twinning moeder dochter jurk

Ben je naast mooie kleding ook een voorstander voor duurzame kleding? Wij hebben in ons assortiment verschillende jurken met vrolijke prints. De jurken zijn ideaal om te dragen naar een feestje maar ook voor op vakantie en gewoon voor naar de supermarkt kan ook omdat Tencel een hoog draagcomfort heeft. Naast dat Tencel een fijne stof is om te dragen heeft het als voordeel dat het minder snel kreukt dan katoen en het ook warm genoeg is voor de winter of juist ademend genoeg voor in de zomer. De vrolijke collectie bestaat uit:

– Lemons & tiles me en Lemons & tiles mini

– Flower power me en flower power mini

– Tropical paradise me en tropical paradise mini

– Kimono flower me en kimono flower mini

– Sweet as a peach me en sweet as a peach mini

– Let’s go bananas me en let’s go bananas mini

De jurken worden van Tencel gemaakt en dit is een duurzame stof gemaakt van houtpulp van de eucalyptusbossen. Bijna 99% van het water en de oplosmiddelen wordt tijdens de productie gebruikt en hergebruikt omdat het water wordt opgevangen. Tijdens het productieproces wordt er geen chloor gebruikt, waardoor de duurzame jurken biologisch afbreekbaar zijn. Bekijk het assortiment op de website en neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

https://marbleberriez.nl/