Artikelpromotie
Image default
Muziek

Doedelzakspeler uitvaart

Doedelzakspeler uitvaart inhuren

Om uw dierbare een waardig afscheid te geven kunt u denken aan een Doedelzakspeler voor de uitvaart. Misschien hield uw dierbare van de doedelzak of vindt u het een passend muziekinstrument voor bij de uitvaart vanwege de prachtige klanken en indrukwekkende muziek die uit de doedelzak komen. Wij zorgen er graag samen in overleg met u voor dat uw dierbare een mooi afscheid krijgt met passende muziek tijdens de begrafenis of crematie. Samen bespreken wij de wensen en in overleg is er veel mogelijk. 

Muziek op de uitvaart

Als het gaat om de verschillende muziekstukken die er gespeeld kunnen worden op de uitvaart, dan gaat het om een groot aanbod. Vrijwel elk muziekstuk op de doedelzak is mogelijk. De muziekstukken die populair zijn en vaak worden gekozen zijn onder andere: Highland Catherdral of Flowers of the forrest. Naast een solo doedelzakspeler is het ook mogelijk om een duo, trio of zelfs miniband in te huren. Er is ook zelfs een mogelijkheid om een drummer bij de doedelzakspeler in te huren. De muziek kan worden gespeeld tijdens de kerkdienst, voor de rouwstoet of tijdens de uitvaart. 

MacKay Bagpipes doedelzakspeler

MacKay Bagpipe services heeft jarenlange ervaring met het optreden in verschillende bandjes en maken graag mensen blij met hun muziek tijdens bruiloften, maar ook tijdens een uitvaart vanwege de indrukwekkende klanken. 

Naast het inhuren van doedelzakspelers kunt u bij ons ook terecht om een doedelzak te kopen, reparaties aan uw doedelzak, doedelzakles of voor het volgen van een workshop. Op onze website kunt u alle informatie vinden over de diensten die wij aanbieden en de soorten doedelzakken en chanters die wij verkopen.

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze voor de muziekstukken voor tijdens de uitvaart. Neem gerust contact met ons op en dan bespreken wij uw wensen. 

https://www.mackaybagpipeservices.nl/