Artikelpromotie
Image default
Electronica en Computers

Moederbord reparatie Groningen

Moederbord reparatie Groningen

Wanneer het moederbord van je telefoon of computer kapot is ben je voor een moederbord reparatie in Groningen bij Mobilefix aan het juiste adres. Wij zullen uitvoerig onderzoek uitvoeren om tot de kern van het probleem te komen en te kunnen beoordelen of wij het moederbord kunnen repareren of dat deze helemaal vervangen moet worden. Vooraf zullen wij ook de te verwachten kosten met je bespreken, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Het moederbord wil je snel gerepareerd hebben, want het is het belangrijkste onderdeel van je mobiel, desktop of laptop. Onze ervaren monteurs doen ons best om het moederbord zo snel mogelijk te repareren, maar de reparatie van een moederbord duurt relatief langer, omdat het een complexe reparatie is. 

Moederbord reparatie inplannen 

Via de website kan je eenvoudig een afspraak inplannen voor een moederbord reparatie. Ook is het mogelijk om in de winkel langs te komen om een afspraak te maken of wellicht hebben we ter plekke tijd om de reparatie te behandelen. De verangen onderdelen hebben een garantie van maar liefst 3 maanden. 

Mobilefix Groningen

Onze ervaren monteurs zorgen er al jarenlang voor dat jouw telefoon, tablet, desktop of laptop gerepareerd wordt. Wij begrijpen dat je telefoon of laptop voor dagelijks gebruik is en dat je niet lang zonder wilt zitten. Wij zorgen er voor dat telefoon- of tabletreparaties in de meeste gevallen al binnen 30 minuten gerepareerd zijn. Naast een moederbord reparatie kan je ook bij ons terecht voor telefoon, laptop en tabletreparaties. Je kunt terecht voor onder andere de volgende reparaties:

– Scherm reparatie/vervanging

– Camera reparatie

– Oplaad connector vervangen

– Homeknop vervangen

– Microfoon vervangen

– Powerknop vervangen

– Volumeknop vervangen

Wij repareren telefoons en tablets van onder andere Samsung, Apple, OnePlus, Xiaomi, Huawei, LG, Sony en Motorola. Staat jouw merk er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op en dan bekijken we de mogelijkheden. Op onze website kan je meer informatie vinden over onze reparaties. 

https://www.mobilefix.nl/moederbord-reparatie-groningen/