Artikelpromotie
Image default
Electronica en Computers

Excel met Eurocode rekenbladen

Heeft u al eens nagedacht om te werken met Excel rekenbladen in Eurocode? Hiermee werken is namelijk helder, beveiligd en onderhouden. De complete berekening is in Excel controleerbaar met artikel- en formulenummers. De herkenbare invulcellen zijn beveiligd met leesveilige formules. Wanneer uw bedrijf Excel heeft geïnstalleerd, is het maken van een berekening van bouwkundige constructies in Nederland mogelijk. Met name draagconstructies in beton, staal, hout en metselwerk. Voor de berekening en controle daarvan of de belastingbepaling erop, is het prettig als u over complete pakketten beschikt waarmee u alles eenvoudig berekent. Hiervoor biedt Qec circa 135 excelbestanden aan, namelijk Qec-rekenbladen. Er zijn diverse Qec pakketten die worden aangeboden voor rekenbladen van Excel in Eurocode. Hier vertellen wij u graag meer over.

Kies een van de vele pakketten voor rekenbladen

Bij dit bedrijf heeft u de keuze uit diverse Qec pakketten voor de rekenbladen van Excel in Eurocode. Zo kunt u kiezen voor pakket A; dit is een basic pakket met circa 75 simpele berekeningen. Of wilt u graag meer weten over de metselberekeningen? Kies dan voor pakket M; in dit pakket staan ongeveer 10 metselberekeningen. Deze berekeningen zijn afkomstig zijn uit pakket A en D. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een combinatiepakket van pakket A, pakket C en pakket D; dit combinatiepakket biedt circa 150 rekenbladen van Excel aan, inclusief gewichtsberekening. Wilt u graag alle rekenbladen van Excel in Eurocode, maar zonder de gewichtsberekening? Dan is het ook mogelijk om te gaan voor een combinatiepakket van pakket A en pakket D. Zo zijn er vele pakketten beschikbaar en kunt u kiezen voor het pakket dat u echt nodig heeft.

Vraag direct een offerte aan

Vraag een offerte aan voor het leveren van Excel rekenbladen in Eurocode. Op het aanvraagformulier kunt u aangeven voor welk pakket u een offerte wenst te ontvangen. De prijzen verschillen per aankoop van een pakket of afhankelijk van het onderhoud hiervan na het eerste jaar. Bij Qec onderhouden ze op normwijzigingen, fouten en continue verbetering en aanvulling. Zowel de rekenbladen als gewichtsberekening zijn voorzien van geprogrammeerde werkversnellers. Indien u nog vragen heeft, stelt u deze aan de deskundige medewerkers van dit bedrijf.