Artikelpromotie
Image default
Electronica en Computers

Ontdek een ruime collectie aan wind-up statieven

Bent u op zoek naar audio-, video- of lichtapparatuur of de bijbehorende wind-up statieven? De specialisten van Wytec trade zijn u graag van dienst. Deze experts beschikken over een ruim assortiment, dat zij zelf importeren en distribueren. Zij bieden hierdoor volledig onafhankelijk advies over de verschillende producten van A-merken in hun assortiment. Ruim 20 medewerkers van Wytec trade ondersteunen u graag met gedegen advies over audio-, licht- of videoapparatuur en de bijbehorende wind-up statieven. Hierdoor schaft u te allen tijde het product aan dat u zoekt.

De verschillende statieven in het assortiment

Het is wel zo prettig om uw audio-, video- of lichtapparatuur goed te ondersteunen als u hier mee werkt. De kans is groot dat het prijzige apparatuur is waar u voorzichtig mee wilt zijn. Daarnaast is stabiliteit erg belangrijk, omdat het wel zo prettig is om recht te filmen wanneer u bijvoorbeeld bezig bent met videoapparatuur. De wind-up statieven die Wytec trade aanbiedt zijn veilig, betrouwbaar en stabiel. Daarnaast blijft uw vloer overzichtelijk, omdat er geen kabels aan te pas komen. De volgende wind-up statieven zijn beschikbaar bij deze specialist: 

  • Showtec Basic 2800 Wind-up
  • Showtec Basic 3800 Wind-up
  • Showtec Pro 3500 Wind-up stand

Welk van deze statieven u ook besluit aan te schaffen, ze zijn stuk voor stuk uitvoerig getest en voldoen daarmee aan de eisen van TUV en GS.

Ontvang aanvullende informatie

Wilt u graag meer informatie over de wind-up statieven voordat u besluit om deze aan te schaffen? Neem dan gerust contact op met deze specialisten, zij vertellen u graag meer over de producten in hun assortiment. Het is ook mogelijk om de benodigde producten direct in hun webwinkel te bestellen. U bezoekt in dat geval de website van Wytec trade, zoekt de producten die u nodig heeft, plaatst deze in uw winkelmandje en schaft deze aan. Zij bezorgen deze vervolgens zo snel mogelijk bij u thuis.

https://www.wytec.nl/