Artikelpromotie
Image default
Dienstverlening

Mediator Veenendaal

Mediator Veenendaal

Mijn man en ik zijn nu al 3 jaar gescheiden. Wij wilden namelijk niet meer bij elkaar blijven. We hebben een heel gelukkig huwelijk gehad met vele ups en downs, maar 3 jaar geleden kwamen we er samen achter dat we niet meer van elkaar hielden. We waren een stel dat heel veel met elkaar hierover communiceerde en dat hielp enorm. Wij zijn toen op aanraden van iemand die wij kennen naar een mediator gegaan. Dit ging in het begin goed en hij heeft ons ook wel goed geholpen, maar nu willen we een nieuw ouderschapsplan opstellen en hebben we toch voor een andere mediator gekozen. Namelijk een mediator in Veenendaal: Circles Mediation.

Ouderschapsplan

Wij hebben 3 kinderen en die zijn sinds onze scheiding natuurlijk ouder geworden. Hierdoor willen wij dingen in ons oude ouderschapsplan aanpassen. Onze kinderen hebben bijvoorbeeld nieuwe hobby’s en sporten en nieuwe schooltijden op de middelbare school, waardoor sommige dingen moeten worden aangepast. Mijn man en ik waren daarnaast sowieso niet helemaal tevreden over het vorige plan, maar wij hadden beiden niet zoveel zin om toen weer een nieuwe mediator te zoeken. Onze vorige mediator heeft ons redelijk goed geholpen, maar wij hadden beiden een beetje het gevoel alsof er niet goed genoeg naar ons geluisterd werd. Nu was het tijd om wat dingen aan te passen en een nieuwe mediator te zoeken en daar zijn wij erg blij mee geweest. Onze mediator in Veenendaal heeft ons erg goed geholpen met het ouderschapsplan.

Goede mediator

Wij zijn erg tevreden over onze mediator. Zij heeft ons erg goed geholpen om wat dingen aan te passen. Wat erg belangrijk was, was dat zij goed naar ons heeft geluisterd en de kinderen centraal heeft gesteld. Wij zijn erg tevreden over het ouderschapsplan, maar het belangrijkste is natuurlijk dat onze kinderen dat ook zijn en dat zijn ze gelukkig ook. Wij raden haar dus zeker aan als mediator in Veenendaal!

https://www.circles-mediation.nl/mediator-veenendaal/