Artikelpromotie
Image default
Dienstverlening

Professionele LED verlichting voor een veilige en productieve werkomgeving

In een LED fabrieks- of bedrijfshal is goede verlichting van groot belang. Het zorgt niet alleen voor de veiligheid van medewerkers, maar ook voor een optimale productiviteit. LED verlichting is hiervoor de ideale oplossing, omdat het energiezuinig, duurzaam en veilig is. Bij LED Design Holland zijn wij gespecialiseerd in LED verlichting voor fabriekshallen en bieden wij een breed assortiment aan armaturen en lichtlijnen die geschikt zijn voor verschillende situaties in de industrie.

Daarnaast bieden wij ook LED verlichting voor andere branches, zoals kantoren, retail, showrooms, horeca, sportvelden en scholen. Wij streven ernaar om samen met u de optimale verlichting voor uw situatie te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat.

Bij een hoge LED fabriekshal is het belangrijk om de verlichting optimaal weer te geven op de werkvloer. Daarom maken wij altijd een lichtplan op maat, waarbij we gebruik maken van software zoals Relux en Dialux. Hiermee kunnen we een 3D visualisatie maken van de locatie en de soort armaturen. Op deze manier voorkomen we schaduwwerking en zorgen we voor een gelijkmatige lichtverdeling.

Naast LED fabriekshallen bieden wij ook LED verlichting voor andere branches, zoals kantoren, retail, showrooms, horeca, sportvelden en scholen. Wij werken graag samen met u om de optimale verlichting voor uw situatie te realiseren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat.

LED werkplaatsverlichting

Bent u op zoek naar LED werkplaatsverlichting? Ook dan zit u bij LED Design Holland helemaal goed. Wij zijn specialist op het gebied van LED verlichting en hebben ruim 10 jaar ervaring. Onze LED verlichting voor de werkplaats voldoet aan alle eisen, zoals veiligheid, kleurweergave en energie-efficiëntie.

Als u nog gebruik maakt van TL verlichting, dan is het zeker de moeite waard om over te stappen op LED werkplaatsverlichting. Dit is niet alleen veiliger, maar ook duurzamer en voordeliger op de lange termijn. Onze LED armaturen passen vaak in bestaande lichtlijn systemen en kunnen op iedere hoogte worden toegepast. Wij kunnen een lichtplan op maat voor u maken, zodat u een exacte terugverdientijd kunt berekenen.

Wilt u meer weten over onze LED werkplaatsverlichting of wilt u een gratis lichtplan op maat? Neem dan contact met ons op via 076-888 33 00 of bezoek onze website.

Professionele LED verliching voor zakelijk gebruik

Als het gaat om professionele LED-verlichting voor zakelijk gebruik, zijn er talloze voordelen te noemen. Allereerst biedt LED-verlichting een hoge energie-efficiëntie, wat resulteert in lagere energiekosten op de lange termijn. Bovendien gaan LED-lampen veel langer mee dan traditionele verlichting, wat zorgt voor minder onderhoud en lagere vervangingskosten.

Daarnaast biedt LED-verlichting een uitstekende lichtkwaliteit, met helder en gelijkmatig licht dat zorgt voor een prettige werkomgeving. LED-lampen kunnen ook worden gedimd of aangepast aan verschillende lichtkleuren, waardoor ze veelzijdig zijn en kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften van een zakelijke omgeving.

Ten slotte zijn LED-lampen milieuvriendelijk, omdat ze geen schadelijke stoffen bevatten en veel minder energie verbruiken dan traditionele verlichting. Dit draagt bij aan een duurzame bedrijfsvoering en een lagere CO2-uitstoot.

Kortom, professionele LED-verlichting is een slimme keuze voor zakelijk gebruik, met voordelen op het gebied van energie-efficiëntie, kostenbesparing, kwaliteit en duurzaamheid.

https://www.leddesignholland.nl/