Artikelpromotie
Image default
Dienstverlening

Privé detective

Steeds meer zaken worden doorgeschoven naar de privé detective. Door bezuinigingen heeft onze eigen recherche er gewoon weg geen tijd voor. Terwijl een zaak voor u persoonlijk wel belangrijk is. Het is dan fijn als u kan terug vallen op de privé detective voor een gedegen onderzoek. Daarnaast zijn er natuurlijk ook zaken waar de politie zich niet mee bezighoudt. Bijvoorbeeld een alimentatie onderzoek of een onderzoek waarbij gekeken wordt of uw partner u bedriegt. Voor uzelf is dit belangrijke informatie om te weten en de privé detective kan u hierbij helpen om dit soort zaken uit te zoeken. Als privé detective maken we meteen heldere afspraken over de kostenstructuur. U komt zo nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Wij zorgen ervoor dat u de informatie of bewijzen krijgt die u nodig heeft tegen een vooraf afgesproken prijs.

Recherche diensten inschakelen

Bent u van plan om recherche diensten in te schakelen? Zorg er dan wel voor dat u kiest voor een erkend bedrijf. Helaas zijn er genoeg mensen die zich detective noemen zonder erkend te zijn. Ze bieden recherche diensten aan, maar de bewijzen die u krijgt zijn niet erkend. Dit betekend dat u ze niet in de rechtbank kan gebruiken. Voor overspel kan dit geen probleem zijn, maar wel als u vervolgens wil scheiden en bewijs wil hebben van overspel. Of als u een alimentatie onderzoek doet en u bewijs wil hebben voor de rechter dat uw ex samenwoont. Onze recherche diensten zijn erkend dus u kan veilig onze hulp inschakelen bij het achterhalen van belangrijke informatie. Wij helpen u gerust om resultaten te boeken en er bewijs van te krijgen. U weet zo zeker waar u het over heeft. Uiteraard voeren wij onze recherche diensten altijd uit met discretie. Niemand komt te weten dat u een onderzoek gedaan heeft na overspel al helemaal uw partner niet. Dit is toch wel fijn om te weten als u twijfels heeft en u iemand inschakelt.

Persoonsbeveiliging en Vip bewaking

Helaas blijft dreiging altijd aan de orde van de dag. Naast een privé detective kunnen wij u helpen aan persoonsbeveiliging. Wij kunnen u helpen om de directie en zijn gezin te beschermen tegen afpersing, stalking of diefstal. Wij zijn niet alleen erkend als privé detective, maar ook als beveiligingsbedrijf. We weten als geen ander een risico analyse te maken en beveiliging te regelen. Dit doen we al voor verschillende overheidsbedrijven. Hierbij houden we rekening met alle risico’s en zorgen we voor persoonlijke persoonsbeveiliging. Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen. Al is het maar voor uw eigen veiligheid.