Artikelpromotie
Image default
Eten en drinken

Hoe vind ik goedkoop bier?

Goedkoop bier

Als je van bier houdt en niet te veel wilt uitgeven hebben wij dit artikel speciaal voor jou gemaakt! Het Goedkoopste bier vinden kan soms best lastig zijn, want de prijs moet natuurlijk niet ten koste gaan van de kwaliteit van de brouwer. Waar let je nou op als je voordelige biertjes wilt halen?

 

Soorten bier

Sommige biertjes zijn nou eenmaal duurder dan de andere. Dat kan aan verschillende factoren liggen. De naam ‘speciaalbier’ is natuurlijk de premium versie van het bier dat we het meeste drinken, deze biertjes zijn vaak wat duurder vanwege een hoger alcoholpercentage of vanwege het productieproces. Bij sommige biertjes betaal je natuurlijk ook voor het merk. De bekendste merken zijn vrijwel altijd duurder dan de iets minder bekende merken. Maar als je goed kijkt is goedkoop bier overal te vinden.

 

De beste deals

Als je persé A-merk bier wil hebben kan je natuurlijk op zoek gaan naar aanbiedingen. Elke landelijke supermarkt heeft elke week wel aanbiedingen om ervoor te zorgen dat klanten veel inkopen. Als je goedkoop bier wil scoren kan je ook eens kijken naar het verschil tussen flesjes en blikjes, soms kan dit je in grotere hoeveelheden aardig wat geld besparen. Bij flesjes betaal je namelijk statiegeld, bij blikjes niet! Kijk dus goed voordat je iets koopt, het kan je heel wat geld besparen!

Online bestellen

Online zijn steeds vaker goede deals te vinden. Als je een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid hebt kan het erg handig zijn om online te bestellen. Ook is het erg handig om bijvoorbeeld een bierpakket te bestellen voor een jarige, vooral in tijden waar we niet echt veel op bezoek kunnen komen. Zo geef je een origineel cadeau waarvan je vriend, vriendin of familielid lekker van kan genieten!

https://www.drankuwel.nl/bier