Artikelpromotie
Image default
Eten en drinken

Bedrijfscatering

Zoekt u bedrijfscatering voor een vergadering, bedrijfsfeest, lunch of andere activiteit? Dan bent u erbij gebaat dat de catering tot in de nopjes verzorgd is. Een goede cateringservice zorgt voor verse producten en wordt ambachtelijk bereid. Cateringbedrijven richten zich op zowel bedrijven als particulieren. De catering wordt op locatie verzorgd of kant-en-klaar bij u afgeleverd. Een goed cateringbedrijf werkt met verse ingrediënten, om de kwaliteit van de producten te waarborgen. De lekkernijen worden zelf bereid en er kan niet alleen gekozen worden uit de opties uit de brochure.

Het is eveneens mogelijk om eigen wensen en voorkeuren door te geven. Het uitbesteden van cateringactiviteiten zorgt ervoor dat u bezig kunt zijn met zaken die er voor u echt toe doen. Het zelf bereiden van eten en drinken kan veel energie en tijd kosten. Daarnaast is het belangrijk om een en ander goed te presenteren, waardoor er gezellig van de catering genoten kan worden. Dit zal de sfeer binnen u bedrijf in positieve zin doen toenemen.

Soorten catering

Er bestaan diverse soorten catering voor verschillende gelegenheden. Zo worden er vaak cateringservices ingezet bij een bedrijfsfeest, als lunch of een vergadering. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor barbecue-, snackwagen-, tapas-, buffet- en bedrijfscatering. Iedere cateringdienst kan voordelen met zich meebrengen. Zo is het laten verzorgen van een barbecue op maat niet alleen lekker maar ook nog eens gezellig. Unieke snackwagens worden bijvoorbeeld ingezet op sportevenementen, concerten, festivals of familiefeesten. Een snackwagen kan zorgen voor frieten, snacks, broodjes, dranken en ijs.

Daarnaast kan er passend maatwerk geleverd worden zodat niemand iets tekortkomt. Kiest u voor een ambachtelijk tapas dan kunnen deze warm, koud en als vis, vlees en vegetarisch worden verzorgd. Lunches worden op maat klaargemaakt. Er kan gekozen worden voor broodjes, maar ook voor high tea of picknick. Voor de lunch kan aangegeven worden wat de voorkeur heeft. Een goede catering staat vaak aan de basis van een gezellig bedrijfsfeest. Er kunnen buffetten besteld worden die op locatie naar eigen voorkeur samengesteld worden. Party catering kan geleverd worden inclusief toebehoren als tafels, servies en bestek. Bij het organiseren van een feest is het handig als de catering uitbesteed kan worden.

Catering diensten De Mobiele Kok

Bent u ervan overtuigd dat een goede catering een meerwaarde is? Dan is het raadzaam om gebruik te maken van de catering diensten van De Mobiele Kok. Via ons bedrijf ontdekt u het gemak en tijdsbesparing van cateringservices. Wij verlenen alle diensten op het gebied van catering. U kunt gebruik maken van de mogelijkheden uit de brochure en uw persoonlijke wensen doorgeven. Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn en volop plezier hebben van een van onze cateringservices.

Bij De Mobiele Kok wordt gewerkt met een team dat bestaat uit echte kook specialisten. Zij zorgen er op dagelijkse basis voor dat de kwaliteit van de gerechten gewaarborgd worden.  

Wilt u meer informatie over de diverse mogelijkheden? Download dan nu onze catering brochure via de knop, vraag vrijblijvende offerte aan of neem direct telefonisch contact op.

https://demobielekok.nl/