Artikelpromotie
Image default
Aanbiedingen

Het sterrenbeeld Weegschaal in oktober

Gefeliciteerd beste Weegschaal! Dit is jouw maand, want jij bent waarschijnlijk geboren in oktober. Soms raak je snel verwikkeld in de ideeën en meningen van anderen omdat je hen wilt behagen en het niet leuk vindt om dwars te doen. Geef jezelf het cadeau van zelfwaarde door te mediteren op je diepste waarden. Maak elke dag een lijst van je kernkwaliteiten en leest dit een paar keer opnieuw om het goed door te laten dringen. Dat je niets van je apropos brengen door romantische relaties, vriendschappen, familieverwikkelingen of zelfs je veranderende buien. Wanneer je echt jezelf mag zijn, verbeteren al je relaties en zul je een innerlijke kracht en vitaliteit ontdekken waar je versteld van zult staan en versterkt door zult worden.

 

 

Maandhoroscoop Schorpioen voor oktober

Venus keert retrograde in je teken! Deze cyclus duurt acht jaar en draait om relaties, financiën en zelfwaarde. Mediteer en bedenk hoe deze dingen vanaf 2010 tot nu zijn ontwikkeld. Zijn je doelen en waarden veranderd? Kun je je hart openen en jezelf of anderen vergeven? Welke veranderingen kunnen tot een betere toekomsttijden? Of wellicht zijn er familiekwesties die patronen hebben gecreëerd in je leven en die aanvankelijk permanent lijken te zijn, maar toch zijn ze misschien veranderd en geheeld. Je zit nooit helemaal vast, en liefde is altijd het antwoord dat een pad creëert naar meer vrijheid.

 

Maandhoroscoop Boogschutter voor oktober

Je hebt misschien heel veel geweldige ideeën, maar hoe vaak handel je er ook naar? Mediteer op waar je graag heen wilt met je leven; denk vervolgens goed na over hoe je daar wilt komen. Mars en Venus werken momenteel samen zodat je geïnspireerd bent om actie te ondernemen en snel doelen te bereiken. Dit zal je weer opnieuw inspireren nog grotere stappen te ondernemen naar nog meer succes! Maar vergeet niet je innerlijke begeleiding om hulp te vragen wanneer je een droom uitstippelt, zodat je directe stappen kunt ondernemen om het concept te verwerkelijken. Je eigenwaarde zal deze maand ook ontzettend verbeteren en je zult de mensen om je heen inspireren!

 

Maandhoroscoop Steenbok voor oktober

Qua financiën wordt dit een krachtige maand. Mediteer op voorspoed en kijk of je eventueel ook opvattingen hebt die je ervan weerhouden om open te staan voor overvloed. Heb je misschien het idee dat je heel hard moeten werken voor geld, in plaats van dat het zonder moeite en stress in je leven kan vloeien? Hoe zou je leven eruitzien als je je geen zorgen hoefde te maken over werk, succes of financiën? Het is juist heel belangrijk om plezier te hebben, speels te zijn, en vriendschappen en hobby’s te cultiveren. Besteed energie aan de gebieden waar balans nodig is, en je zult versteld staan van de resultaten.

 

Maandhoroscoop Waterman voor oktober

De energetische planeet Mars geeft je veel kracht en energie! Je hebt eindelijk de motivatie die afgelopen zomer ontbrak. Mediteer op je doelen en hoe je ze wilt bereiken. Herinner je er ook een paar keer per dag aan, zodat je gedachten en stemming in overeenstemming blijven met je gewenste toekomstige uitkomst. Venus keert retrograde, waardoor je misschien een beetje bang bent dat relaties je plannen zullen dwarsbomen. Maar maak geen haastige beslissingen op basis van angst of spanning. Tegen de maand december zal je waarschijnlijk merken dat je het wel degelijk allemaal kunt hebben!

 

Maandhoroscoop Vissen voor oktober

Op elk spiritueel pad is het essentieel om vergeving te beoefenen. Probeer jezelf, anderen en moeilijke situaties te vergeven. Reflecteer op hoe het je energie uitput wanneer je een slachtofferrol aanneemt. Keer naar binnen voor antwoorden, zodat je vanuit je krachtgevende opvattingen kunt leven. Vergeet ook niet dat je altijd macht hebt over je instelling. Dat klinkt misschien simpel, maar het werkt heel diepgaand. Vanuit deze plek van heling kun je een vernieuwd gevoel van spiritualiteit ervaren, en zelfs een toestroom van geld en overvloed!

 

Lees meer op Horoscoop Luna