Artikelpromotie
Image default
Aanbiedingen

Vier betrouwbare Japanse automerken

 

Van alle bekende automerken komen de Japanse merken vaak naar voren als het meest betrouwbaar. Er zijn dan ook veel interessante en populaire Japanse automerken verkrijgbaar in Nederland. Wij vertellen jullie daarom kort iets over vier van deze merken. Benieuwd? Lees dan snel verder.

 

  1. Toyota

 

Het merk Toyota staat bekend als één van de meest betrouwbare automerken. Volgens onder andere de ANWB hebben de auto’s van dit merk de minste technische problemen. Dat is natuurlijk een groot pluspunt. Ben je op zoek naar een Toyota? Dan heb je een ruime keuze uit veel verschillende modellen. Denk bijvoorbeeld aan de kleine, compacte Aygo of de grote, ruime Toyota Corolla. 

 

  1. Honda

 

Honda hoort net als Toyota bij één van de beste automerken uit Japan. Naast dat we dit merk kennen van de auto’s heeft Honda ook andere motorvoertuigen, zoals brommers en scooters. Enkele bekende modellen van het merk zijn de Honda Jazz, Civic en HR-V. 

 

  1. Nissan

 

Nissan is een erg bekend Japans automerk dat samenwerkt met andere bedrijven over de wereld. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is de Franse fabrikant Renault. Het merk Nissan staat naast betrouwbaarheid ook bekend om haar elektrische auto’s. Denk bijvoorbeeld aan de 100% elektrische Nissan Leaf. Ook bij de elektrische auto’s wordt de zeer hoge kwaliteit van dit merk gegarandeerd.

 

  1. Subaru

 

De Subaru is over het algemeen minder bekend dan de andere Japanse merken, maar toch net zo betrouwbaar. Het merk heeft dan ook veelzijdigheid, veiligheid en betrouwbaarheid als belangrijkste merkwaarden. Ben je op zoek naar een kleine, compacte auto? Dan kun je beter kiezen voor bijvoorbeeld een Toyota of Nissan. Het merk Subaru focust zich namelijk vooral op het SUV en wat grotere personenwagen segment.  

 

Vind de auto die bij jou past

 

Ben je op zoek naar een auto van een betrouwbaar Japans merk? Dan heb je veel keuze uit gloednieuwe auto’s, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een occasion. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de website van Bochane. Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een ruim aanbod aan Japanse automerken, waaronder bijvoorbeeld de Nissan occasions. Naast Japanse automerken vind je hier ook veel andere automerken. 

 

 

https://www.bochane.nl/