Artikelpromotie
Image default
Electronica en Computers

Op afstand vergaderen door middel van videoconferencing

Wanneer u wilt vergaderen met mensen die zich niet op dezelfde locatie bevinden, is videoconferencing voor u dé oplossing. Op die manier kunt u elkaar toch zien, maar hoeft u niet naar elkaar toe te reizen. Dit kan u veel tijd en moeite schelen. Zeker wanneer u een internationaal netwerk heeft, is dit erg handig. Vergaderingen kosten het Nederlandse bedrijfsleven in totaal maar liefst 60 miljard euro per jaar. Door gebruik te maken van videoconferencing kunt u de kosten hiervan aanzienlijk verlagen. Bovendien zorgt u ervoor dat de vergadering dan veel efficiënter wordt.  U bespaart hiermee zowel geld als tijd. En dat is erg belangrijk, aangezien uit onderzoek is gebleken dat de Nederlandse werknemer gemiddeld 3,5 uur per week vergadert.

Laat u informeren over videoconferencing mogelijkheden

Wanneer u interesse heeft in het organiseren van een online vergadering, kunt u hiervoor het beste contact opnemen met een professioneel bedrijf als InAVate. Zij vertellen u graag meer over de voordelen van het plaatsen van een videoconferencing oplossing. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen benzinekosten, parkeerkosten en verblijfskosten te betalen. Bovendien behalen uw medewerkers meer productiviteit wanneer ze online vergaderen met elkaar en hoeven ze ook niet meer onnodig over te werken. Alleen maar voordelen voor uw onderneming én uw medewerkers zelf.

Ontdek zelf de voordelen van videobellen

Wanneer u videoconferencing inzet, zult u zelf al snel ontdekken wat hier de voordelen van zijn. U zult ook merken dat het helpt om uw collega’s te kunnen zien. Ten opzichte met gewoon bellen, heeft dit veel positieve gevolgen. Het lezen van lichaamstaal is namelijk cruciaal wanneer je met iemand in gesprek bent. Daarom kiezen veel werknemers al voor deze manier van bellen. Wil jij dit ook graag doen met jouw werknemers? Neem dan contact op met de medewerkers van InAVate. Zij leggen u graag alles uit over deze manier van werken.

https://www.inavate.nl/