Artikelpromotie
Image default
Woning en Tuin

Verhuisofferte aanvragen

Omdat ik van een kamer naar een eigen appartement verhuis moest ik een verhuisofferte aanvragen. Ik heb een aantal jaar in Arnhem gewoond waar ik gestudeerd heb. Ik heb mijn opleiding afgerond en kon daarom verhuizen van een kamer naar een leuk appartement in Nijmegen. Toen ik op kamers ging heb ik veel nieuwe dingen gekocht, zoals een bank en een tv-kast. Dit wilde ik natuurlijk graag meenemen naar mijn appartement, maar dit past niet zomaar in mijn Fiat Punto. Zelf verhuizen was dus niet echt een optie, dus ging ik een verhuisofferte aanvragen. Dit blijkt nog erg lastig te zijn als de bedrijven weten dat je niet heel veel spullen wilt verhuizen, maar het toch niet alleen kan.

Aanvragen van een verhuisofferte

Ik heb bij veel verhuisbedrijven een aanvraag gedaan voor een verhuisofferte. Ik heb super veel websites bekeken om een goedkoop verhuisbedrijf te vinden. Ik heb tenslotte net een appartement gekocht, en wil daarom zo goedkoop mogelijk uit zijn met het verhuizen.Omdat ik niet veel spullen heb moet dit te doen zijn, maar blijkbaar is dat toch moeilijker dan ik gedacht had. Een aantal bedrijven willen zelfs niet verhuizen omdat de opdracht “te klein is”. Ik snap wel dat er niet veel aan mij verdiend kan worden, maar ik moet toch echt mijn spullen van Arnhem naar Nijmegen krijgen. Toen dacht ik het volgende: Als ik nou bij zoveel mogelijk bedrijven een verhuisofferte aanvraag, kies ik daar de goedkoopste van uit. Dit leek een heel goed plan, maar na zo veel contact ben ik de draad kwijt geraakt. Precies na dat moment kwam ik een website tegen die veel problemen uit de weg kan helpen.

Verhuisbedrijfexpert.nl

Ik kwam verhuisbedrijfexpert.nl tegen. Je kan hier een opdracht geven, waar je uiteindelijk een aantal offertes in je mailbox krijgt. Na de offertes bekeken te hebben, heb ik op één van de offertes gereageerd en een paar dagen laten stonden mijn spullen in Nijmegen. Verhuisbedrijfexpert.nl is dus zeker een aanrader voor een verhuisofferte!