Artikelpromotie
Image default
Beauty en verzorging

Snapback merken

De Snapback kent zijn oorsprong uit USA en is een pet met een verstelbare achterkant. Zo past het perfect op elke hoofd. Er bestaan ook fitted caps hier zijn verschillende maten voor. Vooral in de jaren 90 werd de snapback zeer populair onder baseball spelers, basketbal spelers en werd het ook kenmerkend voor de hiphop en skate cultuur. Zo stond de snapback als snel als symbool voor sport maar ook rap. In deze verschillende culturen stonden ook werden er ook verschillende symbolen en modellen snapbacks die hierbij centraal stonden. Een aantal modellen hebben wij voor je uitgelicht.

Chicago Bulls
Een snapback die heel erg terug te zien is in het straatbeeld is de Chicago Bulls snapback. De Chicago Bulls is een professioneel basketbal team uit Chicago. En spelen vaal voor de bekende basketbalcompetitie NBA. Dit staat voor de National Basketball Association. Een bekende basketbalspeler die voor de Chicago Bulls speelde is de bekende Michael Jordan. De kleuren die voor de Chicago Bulls staan zijn de kleuren wit en rood. Daarnaast staat een rode stier als symbool voor het team. De stier wordt veelal geprint op snapback en vliegen als warme broodjes over de toonbank. Zodoende zijn er heel veel basketbalspelers over de hele werelds die houden van basketbal en geassocieerd willen worden met basketbal en de Chicago Bulls en deze petten kopen.

New era
New era is een merk dat zich al garen heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van petten en hoeden. In ongeveer 1920 werd het bedrijf opgericht. New Era wordt voornamelijk geassocieerd met sport. Omdat het vooral voor verschillende baseball teams petten ontwikkelden. Zo ontstond er vooral een grote associatie met baseball. De afgelopen jaren is het merk uitgegroeid tot een megamerk. Vooral in America is het uitgegroeid tot een heel populaire merk. Zo ontwerpt New era petten, voor vrijwel alle grote baseball teams petten. Waarvan de grootste, de New York Yankees.

http://www.snapbacks.nl/