Artikelpromotie
Image default
Beauty en verzorging

De basis voor elke make-up look

Voordat je begint met het aanbrengen van foundation, oogschaduw en andere make-up producten, is een goede basis heel belangrijk. Deze basis zorgt ervoor dat je make-up lang blijft zitten, je huid kan blijven ademen en dat je huid niet gaat glimmen en je een egale teint krijgt.

Daarnaast is het natuurlijk het allerbelangrijkst dat je jouw huid optimaal blijft verzorgen. Make-up kan namelijk je poriën verstoppen wanneer je jouw gezicht niet goed reinigt of als je geen goede basis gebruikt. Een goed begin is dus ook in dit geval het halve werk.

Dagcrème en primer

Wanneer je ’s ochtends wakker wordt, kun je het beste beginnen met een goede dagcrème. Een dagcrème heeft meerdere voordelen en kan je kopen bij een online makeup shop.

Ten eerste beschermt het je huid tegen invloeden van buitenaf, zoals UV-stralen maar ook kou en vervuiling in de lucht. Ook speelt dagcrème een rol bij de groei van nieuwe huidcellen en zorgt het voor een goed vochtgehalte in de huid.

Als extra bescherming kun je ook nog primer gebruiken. Dit is specifiek een product dat je gebruikt voor je make-up gaat aanbrengen. Een primer zorgt dat je huid niet glimt, laat je make-up langer zitten en geeft de huid een gladde en egale tint.

Verschillende huidtypes

Er zijn heel veel dagcrèmes en primers voor verschillende huidtypes. Heb jij een droge huid, een gevoelige huid of misschien wel een vette huid? Hier zijn allerlei verschillende crèmes en primers voor te vinden. Met het juiste product kun je de hele dag door genieten van je make-up.