Artikelpromotie
Image default
Beauty en verzorging

Fluitje van een cent: kraaienpootjes gladstrijken met botox

Vormen kraaienpootjes en botox een gouden duo? Jazeker, botox is voor kraaienpootjes wat een pleister is op een open wond. Het heeft een helende werking. U kunt botox ook vergelijken met een gum die de potloodlijntjes die “kraaienpootjes” heten weggummen. Het gevolg is dat de huid in het gezicht weer heerlijk glad en soepel lijkt. Kraaienpootjes: hoe ontstaan die eigenlijk? Ze ontstaan als de huid rond het oog losser wordt en onderliggend volume afneemt. U zou kunnen zeggen dat kraaienpootjes “permanente lachrimpels” zijn. Door kraaienpootjes met botox te bestrijden, zorgt u ervoor dat deze tot wel 3-6 maanden sterk afnemen. Als u in regio Blaricum woonachtig bent, moet u vooral eens aan kliniek de Medici een bezoek brengen. In de onderstaande alinea wordt uitgelegd wat de behandeling inhoudt.

Botox wordt in de spier gespoten

Een botox behandeling in regio Blaricum duurt niet lang: bij kliniek de Medici bent u er zo’n 5 tot 10 minuten aan kwijt. Er is geen sprake van nabehandeling of napijn. De Botuline toxine wordt direct in de spiertjes gespoten. Spier en zenuwen kunnen hierdoor een tijdlang geen prikkels overdragen. Met andere woorden: de spier is tijdelijk uitgeschakeld. Als de botox is geïnjecteerd, kunt u vrijwel direct weer naar huis. Uw kraaienpootjes met botox bestrijden gaat dus razendsnel. Daarnaast blijft het zo’n kwart tot half jaar werkzaam. In de eerste dagen na de behandeling merkt u misschien nog niet zoveel, maar na twee weken zal het optimaal zijn.

Na uw behandeling

Als uw kraaienpootjes net met botox behandeld zijn, kan de behandelde huid wat rood of opgezwollen zijn. Geen paniek: na een paar uur zou dit weer verdwenen moeten zijn. Let in de opvolgende uren goed op dat u uw hoofd recht houdt, om te verhinderen dat de botox gaat bewegen. Als u te veel bukt, of een tijdlang gaat liggen, kan de vloeistof minder goed hechten.

https://kliniekdemedici.nl/