Artikelpromotie
Image default
Beauty en verzorging

Professioneel extensions laten zetten doe je bij deze kapsalon in Vlaardingen

Extensions laten zetten zorgt meteen voor meer volume of meer lengte in je haar. Deze kapsalon in Vlaardingen komt samen met jou tot de beste oplossing. Je bespreekt eerst waarvoor je extensions zou willen hebben en op basis daarvan beslis je samen met de experts wat voor soort je nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld graag extensions om te stralen op een feestje? Dan zijn tijdelijke extensions wat voor jou. Ook is het mogelijk om voor een langere tijd iets anders met je haar te proberen, bijvoorbeeld langer haar of het toevoegen van volume. Dan passen permanente extensions meer bij jouw wensen. Het deskundige team van Kapperazzi helpt jou bij het maken van de perfecte keuze.

Direct een natuurgetrouwe look door professionele extensions

Alle kappers van deze kapsalon in Vlaardingen zijn te allen tijde op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haartrends. De experts volgen trainingen en cursussen en bezoeken regelmatig relevante shows. Zo kunnen ze jou goed en persoonlijk advies geven en samen met jou tot het beste en mooiste resultaat komen. Het laten zetten van extensions door deze specialist zorgt ervoor dat jij een lange tijd kan genieten van mooi, lang en vol haar. De kappers van Kapperazzi weten dankzij hun uitgebreide kennis precies welke hairextensions het best passen bij jouw type haar en haarkleur, dit resulteert in een natuurgetrouwe look zonder dat je hier maanden of jaren op moet wachten.

Verzorgings- en stylingproducten van de beste merken

Bij deze kapsalon in Vlaardingen werken ze alleen met haarstyling- en haarverzorgingsproducten van de beste, professionele merken. Denk bijvoorbeeld aan haarproducten van Schwarzkopf of Great Lengths. Ontdek de kwaliteit van deze producten en zie wat ze betekenen voor de gezondheid van jouw haar. Probeer in de salon uit welk merk goed bij jou past en krijg advies over hoe je de verzorgings- of stylingproducten ook thuis kunt gebruiken om je haar optimaal te verzorgen of in model te brengen.

Plan online jouw bezoek

Ga naar de website van deze kapsalon in Vlaardingen om een afspraak in te plannen. De kapsalon ontvangt jou met open armen en zorgt ervoor dat je weer straalt als je de salon verlaat. Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met de kapsalon in Vlaardingen. Het deskundige team beantwoordt graag jouw vragen.

https://www.kapperazzi.nl/home.php