Artikelpromotie
Image default
Beauty en verzorging

Koop een hair weave voor een verbluffend kapsel

Wil je een hair weave kopen? Dan is de Hairweave Company hét bedrijf voor jou. Met drie salons verspreid over Nederland heb je meerdere plekken waar je terechtkunt voor hair weaves. Deze haarverlengstukken zijn een ware aanvulling op je eigen haar. Dankzij de haarextensies loop jij voortaan rond met langere lokken en een volle bos haar! Het is wel belangrijk dat je precies weet hoe je hair weaves vastmaakt aan je eigen haar. Volg hiervoor bijvoorbeeld de cursus van de Hairweave Company in samenwerking met HA!R. Weet je al hoe dit moet? Ook dan zijn de salons jouw adres voor prachtige haarverlengstukken. Neem vooral contact op met een van de kappers om je wensen te bespreken.

Een hair weave kun je ook laten zetten door ervaren kappers

Heb je geen ervaring met het bevestigen van hair weaves, maar wil je wel graag een hair weave als verlenging van je eigen haar? Dan kun je ook terecht in Amsterdam, Hellevoetsluis of Houten – Castellum. In de salons nemen de kappers uitgebreid de tijd voor hun klanten en beantwoorden ze graag de vragen die je hebt over haarextensies. Bovendien zorgen ze ervoor dat de hair weave in dezelfde kleur is van jouw eigen haar, zodat er een natuurlijke overloop is tussen de haren. De haarverlenging wordt veilig vastgemaakt met een rubberen bevestiging, waardoor de haarextensie mooi samen met je eigen haar groeit. Na een paar maanden keer je dan weer terug, voor een nieuwe bevestiging van de hairextension.

Ga langs bij een van de salons en koop een hair weave

Maak vandaag nog eenvoudig een afspraak bij een van de salons van de Hairweave Company en koop jouw hair weave en laat deze, indien gewenst, direct bevestigen. Heb je nog vragen? Stel deze dan vooral aan de kappers. De contactgegevens vind je eenvoudig op de website van dit hairweavebedrijf.