Artikelpromotie
Image default
Zorg

Ziektekostenverzekeraar ZorgDirect

Wil je een zorgverzekering afsluiten, maar ben je er nog niet uit welke zorgverzekeraar bij jou past? Dan ben je bij ZorgDirect aan het juiste adres. Wij bieden zorgverzekeringen op maat, door de ruime keuze uit aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. Daarbij houd je bij ZorgDirect zelf de touwtjes in handen. Je kunt online je zorgadministratie inzien en declaraties indienen via Mijn Zorgdirect. En mocht je toch ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij natuurlijk graag voor je klaar. Bijvoorbeeld om een zorgverzekering af te sluiten die helemaal past bij jouw zorgbehoeften.

Natura of restitutiepolis

Voorheen was de basisverzekering van ZorgDirect een naturapolis. Sinds januari 2018 is dit omgezet naar een restitutiepolis en dit heeft voordelen. Bij een naturapolis wordt de zorg vergoed die valt onder de verzekeringsvoorwaarden. Je bent dan eigenlijk verplicht om je te laten behandelen door een zorgverlener waarmee wij een contract hebben afgesloten. Bij een restitutiepolis is de keuze helemaal aan jou. Jij kiest de zorgaanbieder die je prettig vindt en je kunt erop rekenen dat de zorg gedekt is. De enige voorwaarde die we stellen, is dat de zorgaanbieder aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. De keuze tussen een natura of restitutiepolis is dus snel gemaakt.

Goede tandartsverzekering apart afsluiten 

Kosten voor de tandarts worden vanaf je 18de niet meer gedekt vanuit de basisverzekering. Vanaf dat moment kun je ervoor kiezen om naast je basisverzekering of aanvullende verzekering een losse tandartsverzekering af te sluiten. Bij ZorgDirect heb je de keuze uit drie tandartsverzekeringen met verschillende dekkingen. Of je nu heel af en toe naar de tandarts gaat, of juist regelmatig, er zit altijd wel een goede tandartsverzekering bij voor jou. Wil je meer informatie over de zorgverzekeringen van ZorgDirect? Wij staan je graag telefonisch te woord, of beantwoorden je vragen via WhatsApp!

 

https://www.zorgdirect.nl/