Artikelpromotie
Image default
Zorg

Mantelzorgwoning bouwen

 

Mantelzorgwoning bouwen

Loghuis geeft u graag meer informatie over een mantelzorgwoning bouwen. Een mantelzorgwoning kunt u voor uzelf of voor iemand anders laten bouwen. Meestal wordt de zorgwoning op het terrein van uw eigen woning gezet. Waar vervolgens degene die u verzorgt in kan wonen. Het is natuurlijk ook zelf mogelijk om hierin te gaan wonen als u iemand verzorgt. Voor een mantelzorgwoning is vaak geen vergunnig nodig en daarom is het een goed alternatief.

Het fijne aan een houten mantelzorgwoning is dat het eenvoudiger bij u op het terrein gebouwd worden en ziet er prachtig uit door het karakter van een houten woning. Het is eenvoudiger te realiseren dan bijvoorbeeld een nieuwbouw woning. Als er gebruik gemaakt wordt van houtstapelbouw dan kan de mantelzorgwoning eenvoudig afgebroken worden mocht dit nodig zijn. Als laatste is een houten woning recyclebaar en een ecologische keuze. 

Bij Loghuis is het mogelijk om een kant-en-klare mantelzorgwoning te kopen of door ons op maat te laten maken. Bekijk de website voor de mogelijkheden. 

Regels mantelzorgwoning 

Om in een mantelzorgwoning te mogen wonen zijn er een aantal regels waar u zich aan dient te houden. Zo is het bijvoorbeeld alleen mogelijk om met één huishouden in het huis te wonen. Het huishouden mag slechts uit 2 personen bestaan en 1 iemand hiervan moet mantelzorg verlenen of ontvangen. En zodra de zorg periode gestopt is mag de mantelzorgwoning niet gebruikt worden om in te wonen. Op onze site kunt u nog meer regels lezen. 

Wilt u graag meer informatie over het bouwen van een mantelzorgwoning? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie dan helpen wij u graag bij het ontwerpen of om antwoord te geven op al uw vragen. 

 

https://loghuis.nl/news/mantelzorgwoning-bouwen