Artikelpromotie
Image default
Zorg

Nieuwe premie zorgverzekering 2019

Elk jaar opnieuw worden er veranderingen doorgevoerd in de zorg die invloed hebben op de kosten. Daarom wordt ook ieder jaar de premie van uw zorgverzekering aangepast. Welke zorgverzekeraar u ook kiest, de inhoud van de basisverzekering wordt bepaald door de overheid en is overal gelijk.

De nieuwe premie voor de zorgverzekering in 2019 wordt bekend gemaakt in november. U kunt dan dus zien of uw zorgverzekering volgend jaar nog steeds aan uw eisen voldoet, of dat het misschien beter is om over te stappen. Als u woont in Overijssel of Gelderland, dan is een zorgverzekering van Salland een goede keuze. Wij richten ons volledig op de zorg in deze regio en zorgen ervoor dat de kwaliteit hoog blijft.

Overstappen zorgverzekering

Wanneer blijkt dat uw zorgverzekering door de aanpassingen niet meer bij u past, dan is overstappen zorgverzekering een mogelijkheid. Salland is een regionale zorgverzekeraar die zich in de eerste plaats richt op de kwaliteit van de zorg. Bij Salland ligt de focus niet op het maken van winst. Het grootste deel van de zorgpremie die u betaalt, investeren wij in zorginstanties, zodat de kwaliteit van de zorg gewaarborgd blijft. Overstappen naar een zorgverzekering van Salland kan in de periode van november 2018 tot en met 31 januari 2019. Uw oude zorgverzekering dient wel voor 1 januari opgezegd te zijn. Wij helpen u hier graag mee.

Zorgverzekering van Salland

Bij Salland bent u aan het juiste adres voor een zorgverzekering op maat. Naast een goede basisverzekering, kunt u bij ons kiezen uit vijf aanvullende verzekeringen en drie verschillende tandartsverzekeringen. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op advies wanneer u dit wenst. We helpen u graag bij het vinden van de juiste zorg en op onze website vindt u zorgdossiers met interessante informatie met betrekking tot gezondheid. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

https://www.salland.nl/