Artikelpromotie
Image default
Vakantie

Unieke vakanties naar droombestemmingen

Huwelijksreizen naar Thailand boek je bij All Over Tours. Geen standaard pakket, geen verblijven voor de massa maar kwaliteitsreizen met oog voor persoonlijke voorkeuren tot in de puntjes geregeld.

Thailand is een koninkrijk in het zuidoosten van Azië. Het land grenst aan Laos, Cambodja, Myanmar, Maleisië, de Andamanse Zee en de Golf van Thailand. De hoofdstad heet Bangkok. De bewoners zijn voor 95% boeddhistisch. Kies je voor een vakantie in Thailand dan mag je de steden Bangkok en Chiang Mai zeker niet overslaan. Dat geldt ook voor de beroemde brug over de River Kwai. Thailand staat verder bekend om de vele tempels, ruïnes en de ongekend mooie natuur. Laten wij nu net de bijzondere verblijven kennen en je meenemen maar de parels die Thailand te bieden heeft. Op onze site vind je een aantal voorbeeldreizen, puur ter inspiratie. Kijk daar eens naar, dan weet je hoe jouw droomvakantie in Thailand er uit kan zien.

Azië reizen specialist

Als specialist in Azië reizen vertellen we je, vol passie, alles over trips naar Laos, Cambodja, Myanmar en Vietnam. Een van de favorieten is onze 22 dagen durende individuele vakantie door Vietnam en Cambodja. Tijdens deze reis staat er een privé-gids tot je beschikking.

De trip begint in Hanoi waar je per fiets de mooiste plekken zult ontdekken. Per trein ga je vervolgens richting het noorden van het land. Onderweg kun je foto’s en filmpjes maken van idyllische bergdorpjes. Na een cruise in Halong Bay, vlieg je door naar Hoi An. Je maakt hier kennis met de overheerlijke Vietnamese keuken. De reis vervolgt zich naar de steden Hue en Ho Chi Minh City. Daarna kun je relaxen op een boot die je naar Phnom Penh brengt, de hoofdstad Cambodja.

Zie jij een vakantie als deze helemaal zitten? Bel ons vandaag nog om een afspraak te maken. Op ons kantoor in Roelofarendsveen nemen we alle details door en zetten we de puntjes op de i!

https://www.allovertours.nl/