Artikelpromotie
Image default
Vakantie

Natuur en ontspanning

Wilt u graag ontspannen in een wellness hotel op de Veluwe? Verscholen tussen het groen krijgt u de kans om volledig tot rust te komen. Op de Veluwe kunt u perfect ontspannen en tegelijkertijd genieten van de diverse landschappen zoals heiden, bossen en zandvlaktes! Vanwege de spectaculaire uitzichten heeft u elk seizoen kans om prachtige wandelingen, fietstochten of een paardenrit te maken. Met de Veluwe als achtertuin is Hotel Apeldoorn – de Cantharel de perfecte locatie om te ontspannen.

Zo kunt u bij het beauty-gedeelte op de begane grond kiezen uit verschillende lichaam- en gezichtsbehandelingen. Bij de behandelingen worden hoogwaardige producten gebruikt en kunt u zich volledig onderdompelen in de luxe ambiance. Daarnaast kunt u gratis naar het wellness-gedeelte van het hotel. Hier kunt u gebruikmaken van de sauna, het Turks stoombad, de verwarmde waterbedden en voetenbaden. Wilt u graag een frisse neus halen? Dan heeft het hotel verschillende fiets- en wandelroutes voor u. Zo kunt u op uw eigen tempo de Veluwe ontdekken! Kortom, in en rondom Hotel Apeldoorn – de Cantharel zijn er genoeg mogelijkheden om te ontspannen.

Zwemmen en ontspannen midden in de natuur

Heeft u ooit weleens gedacht aan een hotel op de Veluwe met zwembad? Een plek waar u kunt zwemmen midden in de natuur? Bezoek dan Hotel Apeldoorn – de Cantharel waar u vanaf begin 2019 kunt genieten van een volledig nieuwe wellnesstuin! Naast het wellness- en beautygedeelte beschikt het hotel dan over nog meer saunafaciliteiten en een buitenzwembad. Wilt u graag genieten van scherpe prijzen? Dan vindt u bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel verschillende deals, arrangementen en last minutes.  Kortom, met de nieuwe wellnesstuin kunt u heerlijk ontspannen en opladen. 

Wilt u graag een overnachting combineren met dagje wellness of een duik in het zwembad bij Hotel Apeldoorn – de Cantharel? Kijk dan voor meer informatie op onze site:

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/