Artikelpromotie
Vakantie

Nostalgisch vakantiehuis huren in Le Marche

Nostalgisch vakantiehuis huren in Le Marche (Italië)

Zeg je natuur, wandelen, zon en cultuur? Dan zeg je Italië. Staan verschillende van deze punten – of allemaal  – op jouw checklist? Ga dan een vakantiehuis huren in Le Marche. Italië staat bekend om zijn prachtige streken; Le Marche is als verborgen schat een van de mooiste, met daarin Borgo Belfiore en zijn authentieke vakantiewoningen in Le Marche, Italië. Hier vind je alles van je checklist.

Le Marche, waar ken ik dat ook al weer van…

Misschien ken je dit prachtige gebied van de tv. Want de Giro d’Italia komt hier vaak langs. Skiërs komen hier ook veel – alleen in de winter natuurlijk. En de echte sportievelingen trekken hier geregeld naartoe voor paragliding. Het adembenemende landschap trekt in ieder geval mensen die van de natuur willen genieten, ieder op zijn eigen manier.

Le Marche: dé wandelregio van Italië

Betekent vakantie voor jou in alle rust en in je eigen tempo de omgeving verkennen? Le Marche, in Nederland ook wel bekend als De Marken, biedt je dan alles wat je wilt. De natuur is namelijk bijzonder gevarieerd en uitstekend geschikt om al lopend te ontdekken. Het ene moment wandel je door de heuvels en bergen, het volgende moment zit je aan de Adriatische zee. Enneh… krijg jij juist rust van een sportiever tempo? Hardlopen gaat hier natuurlijk ook prima. Of neem je nordic walking stokken mee voor een steviger wandeling. Bij Borgo Belfiore vind je direct het startpunt voor je eerste routes. De Nederlandse verhuurder helpt je bovendien graag met advies, routes en een wandel app, zodat je makkelijk van start gaat.

Volop cultuur snuiven

Trekken oude gebouwen en religieuze plekken je? Ga een Belfiore vakantiehuis huren om Le Marche in Italië van de mystieke kant te ervaren. Je vindt in het dorp van Belfiore bijvoorbeeld een fraaie kerk met onder meer een keramiek-altaar van rond 1500. Ontdek er ook het baptiserium met zijn kunstschatten. In een vallei verderop (aan de voet van de Monte Catria) tref je bovendien een abdij. Hier leven de monniken nog in totale rust én maken zij smakelijke likeur, kruidenthee en honing van acaciabloesem voor je. De enorme basiliek en andere historische gebouwen in het bedevaartsoort Loreto wil je ook beslist gezien hebben. Het verhaal gaat dat de maagd Maria in deze basiliek geboren zou zijn. En dat het gebouw per schip uit Nazareth is gehaald en hier herbouwd.

Over je authentieke vakantiehuis in Le Marche, Italië

Verspreid over 2 nostalgische vakantiehuizen vind je hier 13 appartementen. Je herkent ze aan de prachtige, historische details. De eigenaren restaureerden ze echt met oog voor oorsprong. Die sfeer adem je overal in en past helemaal bij de omgeving, boven op de heuvel van Arcevia.

Comfort in je Italiaanse vakantiewoning in Le Marche

Bij Belfiore betekent een vakantiehuis huren Le Marche in Italië ontdekken vanuit een prachtige uitvalsbasis. Standaard tref je in elk appartement:

  • eigen buitenzitplaats bij je appartement of op het grote terras
  • zitjes in de prachtige boomgaard (gezamenlijk gebruik)
  • badkamer met douche, wc en bidet
  • compleet ingerichte keukenhoek

Waar is het precies in Italië?

Nog net in de bovenste helft van de ‘laars’ van Italië vind je Belfiore. Als je wilt, rij je er vanuit Nederland in een dag naartoe. Leuker is als je onderweg een tussenstop met overnachting plant. Dan kom je uitgeruster aan; de rust en de natuur overweldigen je dan bijna als je het gebied Le Marche binnenrijdt.

Alles wat je verder wilt weten

Ga je dus bij Belfiore een vakantiehuis huren in Le Marche in Italië? Dan belooft het een prachttijd te worden waar je nog lang en tevreden aan terugdenkt. Check voor alle weetjes en details de speciale site van Belfiore Italia.

https://belfiore-italia.com/appartementen-in-marken/