Artikelpromotie
Vakantie

Glamping Slovenië

Slovenië is een ware parel die erop wacht ontdekt te worden. In welk ander vakantieland in Europa vindt je nog zoveel rust, ondanks de sensationele landschappen en de schier eindeloze rij activiteiten die je kunt ondernemen? De grootse valleien, de uitgestrekte meren en de authentieke dorpjes nodigen je uit op ontdekkingsreis te gaan. En met een gemiddelde zomertemperatuur van tussen de 25 en 30 graden is het in Slovenië goed vakantievieren.

Raar eigenlijk, dat nog maar zo weinig mensen de charme van Slovenië hebben ontdekt.

Wees de massa voor en boek deze zomer een glamping in Slovenië. De glamping biedt je tal van luxueuze vakantie-accommodaties waar je vanuit alle comfort de Sloveense natuur optimaal kunt beleven.

Is glamping an sich al een aantrekkelijke vakantie, in Slovenië is glamping tot kunst verheven. In weinig andere Europese vakantielanden is zo’n grote dichtheid aan glamping vakantieparken van een zo een hoog niveau.

Meren, wijnen en eten

Met je glamping accommodatie als uitvalsbasis leer je Slovenië kennen. Bezoek Ljubljana, de hoofdstad van het land, voor een unieke shopping experience. Moe en hongerig van al die hippe winkeltjes? Dan neem je plaats in één van de restaurants waar je voor een verrassend lage prijs een heerlijke (lokale) maaltijd voorgeschoteld krijgt.

De andere dag ga je de natuur in, voor een wandeling door de bergen of een plons in één van de kristalheldere bergmeertjes. En natuurlijk kan een bezoek aan de wijngaarden ook niet ontbreken.

Luxe avontuur

Wil je deze zomer de pracht en smaak van Slovenië leren kennen? Boek dan direct je verblijf via glampings.nl. In een paar muisklikken regel je je vakantie. Heel transparant, veilig én luxe!