Artikelpromotie
Image default
Beauty en verzorging

Cursus wimperextensions Gelderland

 

Cursus wimperextensions Gelderland

Word wimperstyliste en zet de prachtigste wimpers!

Ben je heel geïnteresseerd in beauty en wil jij graag mensen voorzien van mooie, lange en krullende wimpers? Overweeg dan om wimpterstyliste te worden! Als je gemotiveerd bent en inzet toont, kun je door middel van een cursus wimperextensions Apeldoorn zelf beginnen met het zetten van wimperextensions. Het is heel belangrijk om een gedegen training te hebben gehad alvorens je begint met werken als wimperstyliste, want ogen zijn natuurlijk heel gevoelig. De beste  Wimpergroeiserum volg je bij Wimperextensions Zutphen (ook voor omgeving Apeldoorn!). Hieronder zullen deze cursussen kort worden toegelicht. 

 

One by One wimperextensions cursus (€299 excl. btw en incl. starterspakket)

Heb jij nog geen ervaring met het zetten van wimpers, maar wil je graag wimperstyliste worden? Kies dan voor de One by One cursus wimperextensions Gelderland, waar je tevens een starterspakket zult krijgen. Deze cursus duurt vier dagdelen, waarin je een praktijk- en theoriegedeelte zult krijgen. Als je aan de slag gaat met het praktijkgedeelte, dien je zelf voor een model te zorgen. Diegene mag op dat moment geen wimperextensions hebben, dus houdt hier rekening mee. Na succesvolle doorloop van de cursus, krijg je een certificaat overhandigd waarmee je gelijk kunt beginnen met het zetten van wimperextensions! Je kan tevens een precisietraining volgen nadat je de One by One cursus hebt afgerond (€149 excl. btw). Deze training duurt een dagdeel en je neemt een model mee die desgewenst al wimperextensions heeft. Tijdens deze perfectiecursus wimperextensions Gelderland maak je gebruik van eigen materiaal en leer je de puntjes op de i te zetten. Zo kun je de setjes nog strakker en mooier zetten! 

3D wimperextensions cursus Russian volume(€399 excl. btw en incl. starterspakket)

Heb je al een One by One cursus achter de rug en een certificaat behaald, maar wil je meer? Kies dan voor de cursus wimperextensions Russian volume. 3D Russian volume wimperextensions hebben niet 1, maar 3 wimperhaartjes per extension en tijdens deze cursus leer je dus hoe je die moet zetten. Doordat elke extension uit meerdere wimperhaartjes bestaat, zal dit moeilijker zijn dan de One by One extensions. De cursus wimperextensions Russian volume is bedoeld voor de gevorderde wimperstyliste. Wederom moet je bij deze cursus zorgen voor een model zonder wimperextensions. Heb je al een Russian volume cursus gedaan en wil je je technieken perfectioneren? Dat kan! Na de Russian volume kun je ook een perfectietraining volgen bij cursus wimperextensions Apeldoorn (€179 excl. btw).

 

https://droomwimpers.nl/cursus-wimperextensions/