Artikelpromotie
Image default
Beauty en verzorging

Ongewenst haargroei

Heel veel mensen hebben last van ongewenst haargroei. Het wegkrijgen en eigenlijk vergoed wegkrijgen van ongewenst haar vormt voor heel veel mensen een probleem. Naast dat het heel vervelend is, zorgt het bij heel veel mensen voor een onzeker gevoel. Vooral rond de zomerperiode is het een probleem waar veel mensen mee zitten. Je wilt natuurlijk genieten van het heerlijke weer en zelfverzekerd over het strand paraderen. En dus niet alsmaar je lichaam willen bedekken zodat niemand het ziet. Overtollige haargroei wordt in de westerse maatschappij ook gezien als iets wat niet kan en waar je je eigenlijk voor zou moeten schamen. Mannen hebben hier vaak minder last van dan vrouwen. Van vrouwen wordt bijna verwacht dat ze te alle tijden een gladde en zachte huid hebben. Vooral wanneer er een intieme relatie om de hoek komt kijken zorgt dit voor nog meer onzekerheid. Want in werkelijkheid hebben alle vrouwen last van ongewenste haargroei. Gelukkig zijn er verschillende manieren om van ongewenst haargroei af te komen.

Manieren om zich ongewenst haar te ontdoen zijn scheren, harsen, epileren of een laserbehandeling. Scheren is eeneffectieve en pijnloze manier om snel van ongewenst haar af te komen. Helaas blijft met scheren het haar niet voor lange duur weg en zorgt het ervoor dat de haren snel weer terugroeien. Met epileren en harsen ben je wel sneller van het haar af maar helaas niet voorgoed. Vooral laserbehandelingen zijn in populariteit gestegen hierbij ben je definitief van je ongewenste haargroei af. Vaak wanneer je van je overtollige haar af bent kan dit een bijdrage leveren aan anti-transpiratie.

Ook zijn er mensen die last hebben van het tegenovergestelde namelijk van haarverlies op juist een plek waar ze het liever niet hebben namelijk op het hoofd. Of juist heel dun en dof haar hebben. Ook hiervoor zijn er veel behandelingen mogelijk zoals XL hair. Hierbij wordt je hoofdhuid behandeld met hyaluronzuur. Dit zorgt voor een verbeterde hoofhuid wat resulteert in het sterke haar en verminderd haaruitval.

http://www.clinic63.nl/