Artikelpromotie
Image default
Woning en Tuin

Waarom ik een schuifpui heb!

Sinds kort heb ik een schuifpui (klik hier voor de website) laten monteren door Schipper Ede op de plek waar eerst een muur stond tussen het terras en de woonkamer. Ik ben zo enorm blij met deze keuze dat ik steeds een glimlach op mijn gezicht krijg als ik er doorheen loop met mijn armen gespreid. Dit kan namelijk gewoon! Dat is zo tof in mijn ogen, een achterdeur die zo breed is dat je met je armen wijd erdoorheen kunt lopen, al doe je dit met zijn tweeën, dan is het in veel gevallen alsnog mogelijk. Bij Schipper Ede heb je veel keuze in schuifpuien, maar door het advies van hen komt er ook altijd de juiste bij jou in huis, want het is toch wel een groot project. Bij mij thuis is eerst de hele muur gesloopt om dit te vervangen door een verschuifbaar geveldeel van glas.

De voordelen van een schuifpui

Een schuifpui is in mijn ogen een must have voor ieder huishouden, ik zie namelijk geen minpunten eraan en daartegenover staat een lange lijst met pluspunten. Om maar te beginnen met het feit dat er heel veel licht in de woonkamer schijnt, dit maakt het een stuk vrolijker en gezelliger in huis, puur en alleen door de muur te vervangen door een schuifpui. Er hoeven hiernaast helemaal geen meubels meer vervangen te worden om het toch een mooie huiskamer te laten worden. Bij Schipper Ede werd mij verteld dat het grootste voordeel de grote doorgang was, hier ben ik het eigenlijk wel mee eens, het is zo enorm praktisch om met veel mensen tegelijk in en uit huis te kunnen lopen zonder dat je tegen elkaar aan botst, ik adviseer iedereen een schuifpui te kopen, zelfs als je in een appartement woont, bij een balkon is het namelijk net zo handig. 

Meer weten?

Als je meer wil weten over het aanbod van Schipper Ede of een schuifpui in het bijzonder dan adviseer ik om gewoon eens binnen te stappen in de showroom. De medewerkers zijn altijd in om een bakje koffie met u te drinken en te bekijken waar de wensen liggen en of er mogelijkheden zijn die hierop aansluiten.