Artikelpromotie
Image default
Woning en Tuin

Zonnenberg Makelaardij

Wij hebben voor onze makelaar Veenendaal, Zonnenberg Makelaardij gekozen. Zij gaan ons helpen een nieuw huis te kopen in de omgeving van Veenendaal, Rhenen etc. Wij wonen nu namelijk in Rhenen en willen graag verhuizen. Dus zijn we benieuwd of we bij deze makelaar terecht kunnen voor een leuk huis in dezelfde omgeving. We hebben eerst bijna een heel zoektraject gevolgd om de juiste makelaar te kunnen vinden, maar zo ingewikkeld was het helemaal niet. Er was er wel een die er echt bovenuit stak en dat was deze. In dit blogje lees je verder hoe we hebben gezocht en lees je ook wat over het resultaat. Ik verneem een opmerking of iets dergelijks graag in een reactie.

Zoeken op makelaar Veenendaal

Wij zijn allereerst gewoon gaan zoeken op makelaar Veenendaal. Dit hebben wij gedaan via Google. Wat zoekt er namelijk beter dan de grootste zoekmachine ter wereld? Zo hebben wij erg veel makelaars kunnen vinden in de buurt van Veenendaal, maar al snel kwamen we tot de conclusie dat Zonnenberg Makelaardij toch we de beste was in de omgeving. Wij hebben dus gevraagd of zij met ons willen kijken naar een leuk huis en over eventuele bezichtigingen gehad. Daar hebben we eerst voor op een gesprek moeten komen om te kijken wat nou precies onze eisen en wensen waren waar een huis aan moest voldoen. Gek genoeg hadden we het huis zo gevonden, voor een zeer mooie prijs en zijn we direct gaan kijken bij het huis.

Resultaat

Het resultaat was onverwachts, we hadden gewoon binnen twee weken een huis te pakken gekregen. Het huis voldeed aan al onze voorwaarden en eisen en we hebben het nog kunnen kopen voor een uitstekende prijs. We blijven zonder twijfel bij Zonnenberg Makelaardij als onze makelaar Veenendaal. We hebben echt veel te danken aan Zonnenberg Makelaardij maar we raden het ook zeker iedereen aan!