Artikelpromotie
Image default
Aanbiedingen

Mediator Bennekom gezocht?

Op de vraag ‘wat doet een mediator Bennekom?’, geef ik in dit blogje graag antwoord. Mediation is een vorm van conflictbemiddeling. De mediator is een onafhankelijk persoon die twee verschillende partijen probeert samen te brengen. Vervolgens gaat deze op zoek naar een oplossing bij het desbetreffende conflict.

Echtscheiding

Een mediator wordt met name ingezet bij een echtscheiding. Dit is uiteraard een gevoelig punt bij beiden waar een conflict tussen ligt. Daarom zullen de gesprekken in de meeste gevallen plaatsvinden bij de mediator in Bennekom zelf, op een onafhankelijk terrein dus. Vervolgens zal de bemiddelaar rekening houden met gevoelens van beiden.

Maar je kunt het toch ook gewoon ‘oplossen’ in de rechtszaal?! Dus waarom zou je dan een mediator inzetten? Mensen die er ervaring mee hebben raden het ons aan omdat een advocaat een stuk duurder is en het is lastig voor ons om een advocaat te kunnen veroorloven en er zijn jammer genoeg geen tot vrij weinig ‘goedkope’ of ‘budget’ advocaten. Dus nu moesten we nu maar op zoek naar een mediator.

Mediator in Bennekom zoeken

Daarna was ik op internet naar mediator Veenendaal zoeken. Ik wilde een bedrijf in de buurt zoeken die ons kan helpen om de problemen op te lossen. Zo kwam ik in2mediation tegen. Een bedrijf in Veenendaal, in de buurt van ons. Zij kan ons begeleiden van begin tot eind en helpen bij het maken van belangrijke beslissingen. Natuurlijk was het lastig om een mediator te zoeken, aangezien we er samen een moesten zoeken en de reden dat we gaan scheiden is dat we niet meer bij elkaar willen/kunnen zijn. Dit was dus ook lekker ongemakkelijk maar we zijn er wel op deze manier het beste uitgekomen.

Mocht jij nou ook problemen hebben met het zoeken naar een advocaat/mediator voor hulp bij je scheiding? Neem contact op met André Blanken, een ervaren mediator in Bennekom