Artikelpromotie
Image default
Auto’s en Motoren

Advertentie scooter lease

Laatst kwam ik de advertentie ‘Klik hier voor scooter lease’ tegen. En daar vertel ik graag wat meer over! Want inmiddels heb ik een scooter geleased. En ik ben er heel erg blij mee. Daarom help ik mensen die ook op scooter lease zoeken graag bij het maken van hun keuze, wat betreft Polderscooter. Want daar heb ik mijn eigen scooter vandaan. En met succes!

Scooter lease

Een tijdje geleden was ik ook al op zoek naar scooter lease. En toen had ik al wat websites bekeken. Waaronder dus Polderscooter. En van hen was ook deze advertentie. Ik zag hem overal terugkomen! Daarom werd ik er de hele tijd aan herinnerd. En besloot ik nu dan ook om maar eens een keuze te gaan maken. En ergens een scooter te gaan leasen. Daarom verdiepte ik mij er weer in. En herinnerde ik mij dat Polderscooter het laagste vanaf bedrag had. Namelijk scooter lease vanaf €8,- per maand! Bij anderen lag dat wel iets hoger. En het viel mij op dat Polderscooter een heel erg breed assortiment had. Zodoende had ik ruim de keuze. En moest ik uiteindelijk er natuurlijk wel eentje vinden. Ik ben dan ook door het assortiment gaan scrollen. En vond uiteindelijk een heel mooie! Het maandelijkse bedrag viel ook heel erg mee. Maar dat was dan voor een termijn van 72 maanden. Dat vond ik wel behoorlijk lang voor een scooter… Het voordeel daarbij was dat het maandelijkse bedrag lager lag dan bij een korte termijnovereenkomst. Echter was het nadeel dan weer dat er meer rente bovenop kwam. Daarom heb ik voor een periode van 36 maanden gekozen. Een hoger bedrag, maar eerder afgelost. En direct was ik de eigenaar van de scooter.

Ideaal

En de scooter rijdt echt heel erg goed! Ik heb inmiddels mijn eerste week gehad dat ik er iedere dag op heb gereden. Echt een aanrader!