Artikelpromotie
Image default
Auto’s en Motoren

Mini gps tracker met obd ritregistratie voor uw auto

Een GPS tracker komt in vele vormen en maten. Uiteraard zit er GPS in uw telefoon, zat het vroeger in uw TomTom, maar net als met uw telefoon is alles steeds kleiner geworden. Een mini GPS tracker voor uw auto bestaat tegenwoordig ook. Een klein kastje, niet veel groter dan uw duim, is eenvoudig in de auto te prikken en biedt u een enorm pakket aan functionaliteiten. En dat is interessant als u uw auto u dierbaar is, of noodzakelijk is voor uw werk of privé.

GPS tracker auto kopen

Staat u op het punt om een GPS tracker voor uw auto te kopen? Dan leest u dit op het goede moment. Een autotracker hoeft niet veel te kosten in aanschaf en ook niet in verbruik. Zo zijn er leveranciers die tientjes per maand vragen, maar dat hoeft helemaal niet meer. Neemt u de stap om de auto GPS tracker te kopen? Betaal dan niet meer dan nodig.

Mini gps tracker

Traditioneel gezien waren de volgsystemen net als de prijzen enorm. De techniek heeft het ingehaald en je kunt nu al een mini gps tracker aanschaffen die je zelf makkelijk plug & play in het voertuig installeert. En ondanks dat de tracker klein is, is de functionaliteit dat niet. U kunt exact zien waar de auto is, is geweest en naartoe gaat. Een sluitende ritregistratie? Geen probleem. Alles en altijd inzichtelijk via de computer of Android en iPhone app.

OBD ritregistratie

U las het al: ritregistratie. En dat allemaal met zo’n kleine OBD tracker? Ja hoor. De OBD-poort in uw auto is een stekker die de garage ook gebruikt om uw systeem uit te lezen en biedt stroom aan accessoires die erop worden aangesloten. Het communiceert dus niet met uw computersysteem en daarmee zijn de kansen op storingen er ook niet. En OBD ritregistratie is de makkelijkste manier om een sluitende online ritregistratie bij te houden, omdat u het zelf installeert en de mini gps tracker zelf verder het werk verricht.

 

https://www.trackjackeurope.com/trackjack-go/