Artikelpromotie
Image default
Auto’s en Motoren

Gelijk Geslaagd biedt jou hulp bij het aanleren van de auto theorie

Moet jij alle auto theorie uit je hoofd leren omdat je je auto theorie examen wil halen maar heb je geen zin om thuis te leren? Misschien omdat je je niet goed kunt concentreren, thuis de tijd er niet voor neemt om rustig te leren, je luidruchtige broertjes en/of zusjes jou veel te veel afleiden of omdat je het gewoon moeilijk vindt om in je eentje saaie stof te leren? Dan is Gelijk Geslaagd het adres waar jij moet zijn! Overal in het land, zoals bijvoorbeeld de theoriecursus Gouda, geven wij auto theoriecursussen waarbij wij binnen 1 dag zorgen dat je alle kennis in huis hebt om te kunnen slagen voor het CBR theorie examen.

Wij hebben voldoende aan 1 dag

Inderdaad, je leest het goed. Wij geven bij Gelijk Geslaagd eendaagse theoriecursussen. En echt, 1 dag is voor ons genoeg om je de autotheorie perfect aan te leren. Als je onze cursus volgt kan je zelfs op de dag van de cursus het officiële examen bij het CBR gaan maken. Je wordt dus niet alleen super goed geholpen door ons, je bent ook nog eens binnen 1 dag de trotse bezitter van het theorie certificaat!

Ook motor- en scootertheoriecursussen

Ben je juist bezig om je motorrijbewijs of scooterrijbewijs te halen? Ook voor de motortheorie en scootertheorie hebben wij de beste cursussen! De cursus motortheorie is net als de cursus autotheorie een eendaagse cursus. Je kan kiezen voor bijvoorbeeld de cursus motor theorie Den Haag, Den Bosch of Nijmegen. De cursus scootertheorie is een tweedaagse cursus. Je kan hierbij kiezen voor bijvoorbeeld de cursus scooter theorie Rijswijk, Leiden en Rotterdam. Voor alle theoriecursussen die wij geven geldt: met onze en jouw inzet heb jij op eenvoudige wijze na afloop van de cursus het theoriecertificaat op zak.

Wil jij meer weten over onze theoriecursussen of wil je graag meedoen aan een cursus? Dan kan je het beste even naar onze website surfen, www. gelijkgeslaagd.com. Hier vind je alle info die je zoekt, wordt er antwoord gegeven op de meest gestelde vragen en kan je je eenvoudig inschrijven voor een cursus naar keuze.

https://www.gelijkgeslaagd.com/